Erika Fredlund

Min syster, förebild och bästa vän!

Kategori: Träning

Jag har, hela mitt liv, sett upp till min syster. Hon har alltid varit bra i skolan, hon har alltid varit positiv till livet, hon blev aldrig så mobbad som jag blev osv. En del av mig hatade henne när jag var yngre, på grund av att hon aldrig behövde lida av övervikt, jag fick inte på mig hennes kläder. Jag hatade henne varje gång hon sa nej till att jag skulle låna något. Jag slängde saker på henne, kallade henne hora, slog henne, berättade hur mycket jag hatade henne. Allt det, fick hon stå ut med. Hon fick stå ut med mina raseriutbrott och mina anfall, där jag utan förvarning kunde göra henne illa. Det slutade med att hon slutade bo hos oss. Hon var rädd för mig, hon mådde inte bra. Tror ni jag brydde mig? Nej.
Nu i efterhand, vet jag, att hon själv hade så mycket att tänka på, och så mycket som drog ner henne. Och det jag gjorde mot henne, gjorde inte någonting bättre. Skulle ett förlåt ändra något, skulle jag be om ursäkt så många gånger att det till slut inte ens hade en mening. Men jag vet att ett förlåt aldrig kommer ta tillbaka skadan jag bidrog henne.
Hur som helst. Min syster, min förebild och min bästa vän. Hon har, likt som jag, gjort en sådan otrolig resa med sin kropp. Den kroppen som jag alltid var så avundsjuk på. Hon gillade den inte, och även det hatade jag henne för.
Idag, idag är jag stoltast i världen över dig, Victoria. Det kommer jag alltid att vara, innerst inne. Även de dagar jag säger att du är dum i huvudet. Jag är så stolt att jag gråter, flera gånger. Bara jag ser dig. Du är så fin. Glöm aldrig det. Och även om jag är orolig för den hets du ibland håller på med, vet jag att du kommer klara dig, och du kommer göra det på bästa sätt!
Jag älskar dig, mer än du någonsin kommer förstå.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: