Erika Fredlund

La vida loca

Kategori: Utlandsresor osv.

Livet leker till fullo här borta, långt ifrån regn och rusk. Det finns inte så mycket att klaga på, förutom att jag skrapade upp båda knäna i helgen (jag ramlade inte på fyllan) och att vi inte har någon ac i lägenheten + att jag har blivit smått förkyld. Det förvånar mig inte ifall det är Raúl som har smittat mig. Ska förresten träffa honom ikväll. MYS!
Två störtsköna göteborgskor har anlänt hit, till våran klass. Och i helgen ska vi visa de hur man festar i Spanien. Vi besökte Loro Parque i söndags, och vi var mer bakis än någonsin. Men vi gick långa sträckor, drack tonvis med vatten och sen var vi fit for fight för att se på späckhuggarshower, delfinshower, sjölejon osv. Däckade tidigt på söndagskvällen. Diego (våran lärare) lärde oss häromdagen hur man frågar om någon vill dansa med en, vara med en, följa med en ut och så, så på fredag ska vi fråga om han ska med oss ut. Han är sjukt snygg. Bara 29 år. Lyx.
Vi saknar alla där hemma, men ingenting slår Teneriffa. 34 grader, snygga killar, surfing, salsa, sköna människor. Det går inte att jämföra med det tråkig liv vi lever i Sverige. Här ska vi för evigt stanna. Nu: träning på favoritgymmet och sen blir det salsa!
Sätt er på den och rotera.
Puss / Erika och Erica

Skolan

Kategori: Utlandsresor osv.

Just nu sitter vi i skolan. Bara 1 timme och 30 minuter kvar. Därefter blir det stranden i 3 timmar innan vi ska surfa i ungefär 2 timmar. Livet leker här. Dock slutade avloppet fungera igår, det gick varken att spola i toan eller diska då det blev överflöd av vatten. Vi smsade Antonio (killen som äger lägenheten) medan vi gick ut och shoppade. Fick med mig en sjukt förbannad jävla snygg skinnjacka från Mango hem. Och när vi klev innanför dörren var allt fixat. Toaletten gick att spola igen, så Ericas bajs var borta, och avloppet var helt rent. Snacka om tur!

Lovisa

Kategori: Utlandsresor osv.

Lovisa! Vi saknar dig. Men vi sköter oss här, och snart ses vi igen!!

Snabbt inlagg

Kategori: Allmänt

Sitter pa ett internetcafe har. Kollar lite Danne och Bleckan och Ensam mamma soker. Saknar alla dar hemma!

Vamos a la playa

Kategori: Allmänt

Hej hurrni. Vi gör ett nytt försök. Vi skrev precis ett långt inlägg till er, men det fuckade upp sig, så inget laddades upp. Hatare.. Aja, just för tillfället sitter vi på ett café precis vid våran skola, där de har gratis intrenetuppkoppling. Jag som är så smart tog med mig min bärbara dator, så nu har jag åäö, vilket är jäkligt skönt. Vi ska efter att vi har surfat lite på nätet, gå ner och träna. Ja, trodde ni att Erica och Erika skulle klara av 5 veckor utan träning? HA, där trodde ni fel. Vi köpte gymkort i måndags, och via skolan vi går på fick vi rabatt. Betalade 25 euro för en månad, alltså mindre än 250 kronor. Inte nog med att gymmet har allt vi behöver och lite till, så kryllar det av snyggingar i bara överkroppar och biceps som ser ut att sprängas vilken sekund som helst. Med andra ord, sexiga jävlar. Vi går i skolan mellan 9-12 varje dag, lediga på helgerna, och efter skolan så ligger vi alltid på stranden eller vid poolen på vårt tak, och solar. Pressar oss svarta som få, och vi börjar lyckas. Ni kommer nog bli relativt chockade. Morgondagen bjuder på festligheter av alla möjliga slag. Vi börjar med att ha prov i skolan, och sen när skolan är slut ska vi till Playa Jardín och sola fram till 18:00, och därefter ska vi spela beachvolleyboll med alla klasskompisar (vi är ca 24 pers i åldrarna 18-32). Efter volleybollen ska vi röra oss hem till våran lägenhet där vi ska laga mat och börja förkörka. Vi ska nämligen klä på oss finkläderna och först dra till Limbo (salsaklubb) och därefter till BlancoBar (favorithaket). Ni skulle nog döda för killarna här. Spanjorerna levererar brutalt. Man blir ju nästan blöt i byxan, varje gång.
Nu till en jävligt positiv sak. Det finns KESO här. KESO, KNÄCKEBRÖD, VÅRRULLAR och massa annat. Vi är alltså i himlen, med andra ord. Lovisa, du behöver inte oroa dig. Vi klarar oss. Både träningsmässigt och med maten. (vi vet att du väntar med spänning på uppdatering..)

Helgen som kommer bjuder på sol och bad heeeela dagarna, och söndagen bjuder även förhoppningsvis på klädmarknad, där vi kan hitta sjukt snygga och billiga kläder.
På tal om kläder. Vi har dött och hamnat i shoppinghimlen! Vansbutiker, Kuala Lumpur, jeansjackor med skinnärmar, arméjackor med skinnärmar, massvis med skor..
Nu ska vi dö, och hamna i träningshimlen för ett tag, och därefter ska vi hem!
Vi hörs senare.
PUSS / Erica och Erika

España

Kategori: Allmänt

Vi njuter till fullo har. Har inte vissa bokstaver, sa ni vet. Men vi mar bra, allt levererar och vi dodar for grabbarna.