Erika Fredlund

Helgen

Kategori: festande och vänner

Riktigt bra helg har passerat! Vi i Bajenbrudar höll en Oktoberfest i lördags, och många vänner kom och festade med oss. Beerpong, musik, öl, drinkar och massa härligt folk. Bättre än så kan det ju inte bli! Nu är det en ny vecka, nytt jobb, match idag. En bättre måndag måste jag leta länge efter!

Heltid-check!

Kategori: Allmänt

De ringde från jobbet ca 4 timmar efter arbetsintervjun. Jag är från och med idag heltidsanställd på ett företag i stan. Erika ska få kneeeeg! Detta ska firas och jag är lycklig!

Morgon, intervju och jobb

Kategori: Allmänt

God morgon kalla Sverige. Klockan är strax efter nio, och jag har redan hunnit med att vakna, dricka kaffe, åka till stan för arbetsintervju och varit allmänt bra. Nu är jag på väg till Täby för jobb på salongen fram till tidigast 17. Full rulle = pigg Erika.
I samband med mitt inlägg om krisen fick jag ett mejl från Lovisa, min underbara PT. Hon hjälper mig med allt, och jag är så tacksam. Hon har ryckt upp mig ur mitt negativa tänk, och jag är henne evigt tacksam för det.
Mitt tänkande liknar en anorektikers, och jag måste bryta det tänkandet innan det går över styr.

Ni vet, när man mår dåligt, döljer man det så enkelt med en fasad, men den fasaden är nära att rivas nu. Och jag måste ta tag i det innan jag till slut står naken och oskyddad.

Jobbet

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet, slutar när som. Därefter blir det raka vägen hem för att färga och klippa Isa inför helgen och sen blir det sängen för min del. Får se om mr sover med mig ikväll eller om jag blir ensam. Imorgon blir det arbetsintervju!!

Mamma

Kategori: Allmänt

Efter ett prat med mamma angående krisen jag berättade om, fick jag det här smset imorse. Finns det någon finare än min mamma?

PT

Kategori: Träning

Låt mig presentera världens bästa PT - Lovisa.
Jag har nog aldrig riktigt tackat dig för allt du gjort för mig. Du har inte bara varit en vacker och bra PT, du har även agerat storasyster. Det är det jag älskar med dig! Du bryr dig inte bara om resultat, du bryr dig också om hur jag mår.
Det finns inte ord för vad jag känner för dig, och det gör så ont att du nu ska flytta. Du drev mig nästan till tårar idag, och nu när jag tänker på dig blir jag tårögd. Alla tack i världen kan aldrig beskriva det jag känner gentemot dig. Tack, för allt. Tack för att du hjälpte mig. Tack för att du har funnits. Tack för allt.

Träning

Kategori: Träning

Förlåt för att jag har varit väldigt off med skrivandet på sista tiden. Det handlar helt enkelt om att jag har nått en punkt i mitt liv som jag väljer att kalla en kris. Jag har känt mig omotiverad till att träna, dels för att jag har varit sjuk och på grund av en anledning jag inte kan sätta ett namn på. För att summera den här krisen så känner jag mig fet, ful och värdelös. Ärligt talat.
Fet känner jag mig för att jag inte har tränat, ful känner jag mig för att jag mår psykiskt dåligt och värdelösheten kommer från de två anledningarna innan. Jag kan inte med ord säga hur ont det gör, att känna att man är tillbaka på ruta ett. Det svider och skaver. Jag har gråtit åt min spegelbild för att den visar en person jag inte vill vara. Självklart är det här en psykisk reaktion, för fysiskt är jag samma person, jag har inte gått upp, jag har snarare gått ner. 2,7 kg närmare bestämt. Det handlar inte om det, och jag vill att ni förstår det. Det här handlar om mitt psyke och att det känns som att jag håller på att komma in i kategorin "träningsnarkoman", då jag så fort jag inte tränar blir ledsen, frustrerad och allmänt sänkt. Jag vill inte hamna där jag var förut, en tjej utan självförtroende och med en kropp som jag vägrade visa för någon. Det tar så hårt att må så här, och med det sagt tänker jag nu meddela att jag från och med imorgon går in på en strikt diet (kanske periodisk fasta) och jag ska börja träna som förr.

Ni kanske tycker att jag låter sjuk, och det är jag nog innerst inne. Men ni förstår kanske inte känslan över att ha nått sin målvikt, kunna känna sig nöjd med sin kropp och att livet faktiskt går mot ljusare tider, och ni kanske inte förstår hur det känns när allt det rasar framför ögonen på en.
Jag börjar om på ruta ett helt enkelt!

Ett ställe

Kategori: festande och vänner

Skate

Kategori: Bilder

-

Kategori: Bilder

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/409834/images/2012/pic_507d7a24ddf2b323e9001eeb.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/409834/images/2012/pic_507d7a37e087c348a5683ef6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/409834/images/2012/pic_507d7a3dddf2b323e9001eee.jpg" class="image">

Bete dig som en kvinna, använd ditt vapen som en man

Kategori: Bilder

Hehe..

Kategori: Allmänt

Det blev inte mycket av uppdateringen om Teneriffa, men jag har jobbat och haft annat för mig! Och idag hinner jag tyvärr inte heller. Ikväll blir det vin på stan med Linn. Kanske möter Andrea och Yohanna senare också. Puss på er

Teneriffa

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ut med hunden, men därefter ska jag berätta för er, om min resa. I detalj. Det har ni ju inte fått höra än. Jävlar, ni kommer dö!

Kärlek är inget för mig

Kategori: Allmänt

Det här med att vara kär är ingenting som jag hurrar över. Det gör oftast ont och är outhärdligt. Jag har länge intalat mig själv om att kärlek inte är något för mig. Sist jag var riktigt kär, var jag kär i M, och det är 5 år sedan. 
Ändå är jag fast i situationen. 
Det är som att allting som jag har byggt upp som skydd runt mig, rasade så fort vi landade på Teneriffa. Första helgen träffade jag honom. Spanjoren som skulle bli tjuven och sno mitt hjärta och hålla kvar det långt borta från Sverige. Han har mörkt hår, mörka ögon, långa ögonfransar, vackert leende, snygg kropp, han är fotbollsspelare, säger de rätta sakerna och fick mig verkligen att känna mig bra. 
Att vi umgicks i 5 veckor och smsade under hela tiden gjorde inte saken bättre. Sista dagen vi umgicks, dagen innan vi skulle flyga hem igen, var den bästa dagen. Redan på morgonen fick jag ett sms där det stod "Erika, du åker hem imorgon. Jag vill verkligen träffa dig innan du åker. Du får inte åka hem innan vi har hunnit säga hejdå, för vem vet när vi kommer ses nästa gång. Jag vill pussa på dig, och jag kommer sakna dig!". 
Smset gjorde mig varm och ledsen på samma gång, för han har ju rätt. När kommer vi ses igen? 
Den natten spenderade vi ihop, nära varandra hela tiden. I duschen, där vi bara stod och kramade varandra, i sängen där vi låg och pussade varandra. Hans pussar i min panna gör fortfarande ont att tänka på. 
Erika Fredlund, kär? Sen när? vadfan.. 
Vi är 3 tjejer i mitt tjejgäng, som trodde att vi alltid skulle vara dessa sköna singlar som är ute och ränner på helgerna, raggar killar och kör bortamatcher som vi sen inte pratar med efter den natten. 
Alla vi tre har nu fallit för tre olika killar, och ingen av oss har det enkelt. Den ena tjejen har träffat killen sen tidigt i somras, men hon visar dubbelt så mycket som honom. Den andra har dejtat killen ett bra tag, men han flyttar alltid fram deras träffar. Och min kille bor långt ifrån mig, och det enda vi gör är att prata via telefonen. 
Det är som att vi alla tre fick det dåliga över oss, samtidigt. Varför ska kärlek göra ont? 
Vad ska vi göra för att det här ska underlätta? 
R, killen som har snott halva mig, ska sluta universitetet och komma hit, säger han. Han vill komma hit, och sen dra till London, och han vill att jag följer med. Men det är nog önsketänkade från båda sidor. 
Det svider att se bilderna han skickar på sig själv, och han berättar att det svider lika mycket att se bilder på mig. 
När jag väl blir kär, blir jag kär i en människa som bor i ett annat land. Hade det inte varit enklare att inte vara kär över huvudtaget? Kärleken är inte bra. 

Lite bilder

Kategori: Bilder

Att gå från sol till detta är inte ok!!

Kategori: Utlandsresor osv.