Erika Fredlund

Bloggappen

Kategori: Allmänt

Äre bara jag eller SUGER bloggappen för tillfället??
Jag kommer inte in på den, även om jag skriver rätt 1000 gånger.
Lackar!
Ps. Där har ni svaret på varför jag inte uppdaterar nu. Jag har inte alltid tillgång till dator och bloggar därför alltid från mobilen.
BLOGG.SE! FIXA ERAN JÄÄÄÄÄÄVLA APP

Vampire Diaries.

Kategori: Allmänt

Äre någon annan än jag som har fastnat för den serien? NU, i efterhand liksom.. 
Jag och Andréa kollar alla säsonger, och är helt jävla totalt fast i det. Fy i helvete vad bra det är. 
Nu: Mer Vampire Diaries och kaffe.

Hej hurrni!

Kategori: Allmänt

Hurrni, idag kom jag på mig själv att inte ha bloggat på ett bra tag. Mycket har hänt (positiva saker), och just nu är det så mycket träning, jobb och saker som ska planeras. Just därför kommer jag att vara lite mindre aktiv här, bara för stunden. men jag LOVAR att jag ska försöka uppdatera kortare inlägg varje dag. Det är trist att det inte blir så ofta som förut..

Förfrågan

Kategori: Träning

Fick precis förfrågan om att vara en kompis "pt". Sånt är så jävla kul! Hon har precis samma mål som jag har.

Bilder från träningen. 2.

Kategori: Träning

Bilder från träningen! 1.

Kategori: Träning

Dålig uppdatering! Tatuering, träning och bästa vän

Kategori: Träning

Hej hurrni!
I förrgår lovade jag att köra en uppdatering igår. Men igår var det helt enkelt för mycket på schemat, så jag hann inte!
Dagen igår började med träning vid halv 10. Köttade rent ut sagt Split 1. Svetten rann och musklerna pumpade så att blodådrorna tittade ut. Det är sån träning som är bäst!
Så här såg upplägget ut igår:
Benpress. 160 kg. 3x10 1x8.
Utfallssteg i Smithmaskinen. 20 kg. 3x10
Hipbridge och lårcurls med boll. 3x10.
Flyers i CCmaskinen, 40 kg, 3x10.
Armhävningar. 5x6.
Dips på bänk. 3x10. 5 kg extra på kroppen, 1x10.
Bicepscurls, 8 kg, 3x10.
Omvända bicepscurls, 8 kg, 2x10.
Tricepspress i CC. 40-50-60 kg, 3x10.

Efter träningen åkte vi hem till Erica, drack varsin smoothie och duschade. Därefter var det dags att åka till Väsby, där jag skulle tatuera mig. Fingrarna gör inte så ont som man tror, att tatuera! Jävligt skönt.
Efter att Ted hade tatuerat klart mig var det bara att åka in till stan och ha lite bästismys med Erica. Shoppade, åt lunch, skrattade.
Som om styrketräningen på morgonen kunde hindra oss från ytterligare träning på kvällen? Nej. Vid halv 8, satt vi på spinningcyklarna nere på gymmet, körde ett stenhårt pulsspinningpass på 45 minuter. Den bästa känslan.
En riktigt jävla bra dag med andra ord!

Uppdatering kommer imorgon folket! God natt.

Kategori: Bilder

Dagens frukost

Kategori: Träning

Dagens frukost, som jag äter nu efter träningen, består av yoghurt med låg fettprocent (vaniljsmak), jordgubbar, müsli med torkade frukter och över det, istället för socker som vissa brukar ha, tog jag mitt proteinpulver med Päronsplitsmak.
Till det dricker jag kaffe. MUMS

Nya träningskläder!!

Kategori: Träning

Morgonträning och jobb

Kategori: Träning

Gick upp kl 09:30, även om jag börjar jobba klockan 15. Schemat för dagen började med promenad med hunden, sen lämnade jag honom hemma och sprang till gymmet där jag körde stenhårt armar och ben. Berättar mer snart. Nu ska jag hem och duscha, för att sen dra iväg till jobbet och jobba fram till 19. Därefter blir det Just Idag, för att se på Sverigematchen med mina fina Bajenbrudar.
Dagens träningsupplägg då:
Utfallssteg i Smith. 3x10, 20 kg.
Hipbridge. 3x10.
Donkey kick. 3x10 på varje ben med 5 kg i knävecket.
Benpress. 160 kg. 3x10, 1x8.
Tricepscurls med Zstång. 15 kg, 3x10.
Dips på bänk med fötterna uppe på en annan bänk, med min vikt + 5 kg.
Bicepscurls med hantlar. 3x10, 8 kg.
Stående bicepscurls med Zstång. 4x5. 10 kg.
Omvända bicepscurls. 3x10, 10 kg.
Tricepspress i CC, 3x10, 60 kg.

Det börjar komma konturer vid magen!

Kategori: Träning

Idag är det min dag!!

Kategori: Bilder

Grey's

Kategori: Allmänt

SISTA JÄVLA GREY'S ANATOMY AVSNITTET!! Jag dör. Jag gråter förjävla mycket, har ont i hjärtat och vill inte se mer!!!

Jobb och träning

Kategori: Allmänt

Nu har jag slutat jobba och sitter på tåget på väg hem. Någon planering av Spanien blev det då inte, då en av tjejerna ligger hemma och mår dåligt. Imorgon tar vi nya tag när det gäller flytten.
Däremot blir det fortfarande träning med Erica, så schemat rasar inte totalt. Vi möts i spåret och kör som vi sagt.

Pigg tjej en trist morgon.

Kategori: Allmänt

Det är röd dag, men jag är på väg till jobbet. Det vankas jobb fram till 17:00 idag, och därefter planer för Spanien. Vi ska se till att försöka boka skolan idag, och jag får panik över mina telefonköer hos CSN igår. Vill veta hur mycket pengar jag kommer få för att plugga, eller ska jag istället ta en distanskurs här i Sverige, men göra den i Spanien? Det är svårt att veta, svårt att avgöra vad som är bäst.
Efter spanienplanerna ska jag och Erica upp i spåret. 5 km är planerat, och därefter styrka på plats. Invägning med PTn imorgon, vilket innebär "veckans sista pass". Hoppas starkt på ett minus på vågen imorn, då jag stod still förra veckan. Men hellre stå still än att se ett plus. Att stå still på vågen är ingen motgång. Det ger mig bara en spark i röven att jag måste göra bättre ifrån mig.
Förhoppningsvis kommer chefen förbi idag, så att vi kan sätta oss ner och prata om sommaren. Han verkar bra! Men det återstår att se.
Vi hörs av sen. Pusshej

För alla er som aldrig riktigt vågar.

Kategori: Träning

Det finns flera av mina vänner som frågar hur fan jag vågar ställa mig och lyfta fria vikter, på ett ställe där det oftast bara är kllar runt omkring. Mitt svar är enkelt: Jag skiter i vem som stpr bredvid, bakom eller framför mig. När jag tränar, tränar jag för min skull, och inte för deras. Vill dom kolla, så är dom välkomna att glo, men det betyder inte att jag tänker glo tillbaka. Det snackas mycket om att den typiska tjejen står i 1 timme och promenerar på bandet, kör lite maskiner och går hem. För vissa kan det stämma, och de får gärna göra det för mig, jag har ingenting emot hur de väljer att träna. (men man kan ta en timmes powerwalk/lättjogg utomhus också, bara så att ni vet!). Men det som många inte riktigt förstår, och nu syftar jag på de som tror att de vet allt, men sitter på sina lata häckar hemma utan att göra det minsta lilla för sina kroppar, är att tjejer är extremt starka och fokuserade. Jag har pratat om det förut.

När jag tränar, handlar det bara om mig. Mig, mig, mig. Det är den enda tiden på dygnet då jag är råegoist. Men det kan jag ta. För när jag tränar, är jag inne i min värld, där bara typ Erica kommer in, och då är det ingen annan som betyder något. I huvudet tänker jag bara på träningen, kroppen tränar och jag mår bra. Så är det bara.
Modig för att jag vågar lyfta fria vikter bland män? De flesta män är även dom inne i sina träningar, och skiter fullständigt i vem jag är och vad jag tar för vikter.
Är det däremot ett grabbgäng och tränar samtidigt som jag, står och pratar med varandra mer än vad de tränar, och därefter gör bänkpress med 150 kg och en gång, för att sen prata med varandra och uppdatera facebook igen, så tar jag i lite mer än vad jag brukar. Då ska mina blodådror krypa ut ur skinner och svetten ska spruta, mitt ansikte ska bli rött och tröjan helt klibbig.
Gymmet är ingen speeddejtingplats, eller en dejtingsida. Jag är inte där för att hitta min blivande man. Jag är där för att skapa mig den kroppen jag vill ha. Vill jag ta fria vikter så gör jag det, med eller utan ögon på mig. För i slutändan är det min träning som räknas. Den som jag har gjort, och hur hårt jag har tagit i. För det hela, allting, handlar om mig. För det är min träning, min dag, min timme, mina muskler och min kropp.
Det är inte alltid enkelt, men håll huvudet högt så är det klart att du inte ramlar.

Kategori: Bilder

Träningen och motivation till er alla.

Kategori: Träning

Träningen idag blev Split två (rygg, mage och axlar), och jag började det hela med uppvärmning 10 minuter på crosstrainern, med ett ganska lätt motstånd, men ändå så pass tungt att pulsen steg.
Därefter blev det, i vanlig ordning:

Marklyft, 50 kg, 5x5.
Sittande latsdrag, 70 kg, 3x12.
Rodden, 30 kg, 4x12.
Liggande kryssdrag i CCmaskinen, 40 kg, 3x12.

Sittande axelpress, 5 kg, 4x10.
Hantellyft åt sidorna, 5-4-3-2-1 kg, 5x maxantal.
Framåtlutande hantellyft, 5 kg, 3x10.

Situps med BOSUbollen (armbåge nuddar knäet), 3x20.
Doppa tårna, 3x20.
Sidböj i kabel (cc), 50 kg, 3x20 på varje sida.
Plankan, 3x 1 minut.

Kände dock inte att jag var klar efter detta köttiga pass. Istället bad jag pappa komma ner till gymmet med en tjocktröja och löparskor. Packade in mina saker i bilen, satte på mig tröjan, löparskorna, satte in hörlurarna i öronen och joggade sen 3 km, inklusive intervaller. Varje uppförsbacke jag stötte på, la jag i femmans växel och la benen på ryggen och sprang allt vad jag hade hela vägen upp. Det spelade ingen roll om det var en liten, mellan eller stor backe, jag skulle helt enkelt bara upp på snabbast tid. Däremellan blev det lätt jogg, för att få ner pulsen till ca 70 %, för att sedan få upp den 90%+ i uppförsbackarna.
Dagens träning blev med andra ord bättre än förväntat. Och det är just de dagarna man älskar att träna.
Testa ni med, vettja!

Dagen

Kategori: Allmänt

Igår ställde jag klockan på 20 i 10, då jag nämligen kände att jag behövde en liten sovmorgon. Det är något som faktiskt är viktigt för mig, ifall jag ska känna att jag kan klara av dagen. Sömnen är för mig viktig
Startade dagen med en brakfrukost bestående av lättfil med bär, ägg, kaffe, vitaminer och juice. (brakfrukost enligt mig, som egentligen är världsmästare på dålig frukost).

Begav mig till skolan för "picknick"/fika med klassen, så här sista dagen i skolan innan fredagens utspring och student. Kan ni tänka er? På fredag tar jag studenten. Jag. Tjejen som hade IG i fler ämnen än man kunde tänka sig hela högstadiet, tjejen som skolkade och rökte istället för att plugga, hon som festade hela nätterna och snodde saker som vardagssyssla. Jag kan säga er att min släkt inte förväntar sig det som står på mitt betygspapper. MVG och VG i allt förutom i matte och naturkunskap (G). De tror nog att jag egentligen inte ska få ta studenten. Men tro mig, det är mitt eget fel att de tror som de gör. Det är jag som har valt att proppa min hjärna full med andra saker, "roligare" saker, än plugg och skolarbeten. Så det de tror, är mer än rättvist. Men som sagt, jag är så extremt nöjd med allt det jag har presterat under dessa 3 år på gymnasiet, att jag får magknip. Magknip och ont i hjärtat. Gråten sitter i halsen. Jag är så stolt. Ni som känner mig vet att jag inte ofta är stolt, utan att jag istället tänker att jag kunde ha gjort det mycket bättre. Men när det gäller skolan, så är jag så stolt att det värker. Det här har varit viktigt för mig, och jag mår för jävla bra.
Iallafall, blablabla. Mötte upp tjejerna i klassen, och våran kära mentor Yvonne, och satte oss ner i klassrummet med massa snack, upprörda samtalsämnen och jävligt mycket skratt. Åt gott och mådde bra.
Mötte därefter upp Jenny, fina kusinJenny, för att hänga i stan med henne ett tag, innan vi rörde oss till täbban för att inhandla brösttejp till mig. Det behövs nämligen till min studentklänning.
Vid halv 6 landade jag i Vallentuna centrum och rörde mig mot mitt älskade gym. Gymmet som alltid gör mig taggad på allt.

Formbilder!! Så jävla stolt

Kategori: Träning

Tapasmiddag med min bästa vän och världens finaste föräldrar + kändismingel på Såstaholm.

Kategori: Bilder

We are back in the game!

Kategori: Träning

Färdigtränad

Kategori: Träning

Vilken dag det har varit!! Började med jobb mellan 10-14.30 på Hairshop (ni får komma och köpa produkter av mig!!), och därefter blev det raka vägen till gymmet för ett 1 och en halvtimmes pass med älsklings Erica. Köttade på och körde split 1, men la till lite grejer i passet. Idag såg det ut på detta sätt:

Utfallssteg med 20 kg skivstång, 3x10.
Lårcurl med pilatesboll, 3x10.
Donkey Kick med 5 kg.
Benpress, 160 kg. 3x10
Flyers i CC-maskinen, 30 kg, 3x10.
Armhävningar, 4x6
Tricepscurls med Zstången, 15 kg, 3x10.
Bicepscurls, 8 kg, 3x10
Omvända bicepscurls med Z-stången, 15 kg, 3x5.
Tricepspress, 40,50,60 kg. 3x10.

Avslutade med en halvtimmes pulsspinningpass.
Nu: tapasmiddag med mamma, pappa och Erica!

Jag har alltid varit kär i dig

Kategori: Bilder

Löfte

Kategori: Bilder

Idag ger jag er alla ett löfte.
Ett löfte om att jag ska blogga bättre i utbyte mot mer respons. Vill höra era tankar och huruvida det jag skriver är bra eller dåligt. Men nu startar en ny vecka, med träning och studenten. Jag lovar er att göra det här bättre, uppdatera oftare och göra träningsbloggen till den träningsblogg ni alltid har läst. Låter bra? Bra!
Nu ska jag ladda batterierna, imorgon vankas det jobb på Hairshop och sen träning + tapasmiddag. Vi pratar mer då.
God natt!

Studenterna ❤

Kategori: Bilder

Pics

Kategori: Träning

God morgon, sjukling

Kategori: Allmänt

God morgon, alla fina.
Jag finner inga ord för hur dålig jag är på att uppdatera just nu.
Vårruster gick oväntat bra, vi hamnade i helt fel grupp (lunk-gruppen), men sprang förbi de flesta och hamnade ganska långt fram och kom in på en tid vid 30 minuter. Svettiga, trötta men så jävla stolta på samma gång.
Är så sjukt glad över att vi gjorde det här. Vi startade som en grupp och avslutade som en grupp, mer än rätt i våra snygga kläder.
Onsdagen bjöd på Emmas student, och fy vad hon var vacker. Var hemma hos henne, åt middag, skrattade och blev avis på alla fina presenter som hon öppnade. Vid halv 8 rörde jag och Erica oss ner till gymmet för att köra pulsspinning med Disa och Lena. Därefter var det bara att ta sig hem, duscha och sen ut till stan för Emmas slutskiva på Livingroom. Dansade, drack vatten och hade det sjukt kul.
Torsdagen bjöd på sovmorgon och sen möte med PT. Hon bjöd på garagepass i all ära, lika jobbigt pass som varje gång. Det svettigaste och jobbigaste passet hittills, men trots det så var det så jäkla kul att äntligen få träna med henne igen. Som hon säger.. "det blir svårare och svårare att hitta på pass till er nu, när ni blir mer uthålliga och starkare för varje gång!". Därefter blev det Melissas student, min fina systers student. Firade det med alla släktingar, spansk musik, spansk mat, alkohol, dans och skratt.
Fredagen bjöd på jobb, som vanligt. Dock var det här min sista dag som praktikant på jobbet, och med det bjöd jag på fika och de bjöd på vin och pengar som studentpresent.
Därefter var planen att åka hem till Victoria och Christian i Lindholmen och köra skogsintervaller samt hyra film och äta middag. Skogsintervallerna var jobbigare än jag trodde, då vi körde följa john. (den första i ledet bestämmer vart vi ska springa, hur snabbt vi ska springa och ifall vi ska hoppa över stenar, springa genom ett träsk eller bara lyfta stockar). Middagen serverades, och fyfan vad gott det var.
Lördagen spenderades med mina bästa vänner i Kista, där vi såg på bio och shoppade lite. Skrattade hela kvällen och hamnade i min säng vid 2 tiden. Vaknar upp idag och är sjuk, så måste därför vila för att bli frisk.
Vila = ingen träning = panik = ångest = ledsen.
Men sånt får man ta.