Erika Fredlund

Kan jag gifta mig med alla er fyra?

Kategori: Allmänt

En solig dag på st Eriksplan!

Kategori: Allmänt

5 timmar

Kategori: Allmänt

Sov 5 timmar i natt, vilket innebar ett gigantiskt huvud i morse när klockan ringde. Ville bara dö.
Nu ska jag läsa Zlatans bok och sova! God natt, hörs imorn.

Nya lägenheten.

Kategori: Allmänt

Jag och Erica har inflyttningsmiddag i nya lägenheten!

Riktig rundtur på stan där notan blev hög

Kategori: Allmänt

-

Kategori: Allmänt

You are

Kategori: Allmänt

Motherfucker

Kategori: Allmänt

beställer från jobbet.

Kategori: Bilder

Have2have Ashley 3 Shoe Black på Bubbleroom.se

-

Kategori: Bilder

Min man! Ingen annans.

Kategori: Allmänt

Sådärja!

Kategori: Allmänt

18 PT-träningar. Nu börjar allvaret!

Gymmet, Lovisa och Erica!

Kategori: Allmänt

Sitter på gymmet! Var här tidigare än jag trodde. Har möte med PT-Lovisa vid 2, då vi ska gå igenom mina mål och vad det är jag vill få ut av träningen. Vad jag vill få ut är att, självklart, gå ner i vikt men samtidigt bygga upp rejäla muskler. Och kombinerar man styrka med kondition så kommer jag att uppnå mina mål. Jag kan nämligen inte se mig själv som smal, då jag aldrig har varit riktigt smal. Jag ser mig själv mer som vältränad, vilket jag vill tillbaka till. Tiden då jag spelade handboll, då jag såg bra ut! Efter mötet med Lovisa möter jag upp Erica vid maskinerna och kör ett stenhårt pass.

Jag, Erica och Andréa har nämligen planerat att dra utomlands i höst och jobba. Kanske Bali, Dubai, Brasilien.. Vi får helt enkelt se vart vi hamnar. Och också vart det finns jobb. Men det är En dröm vi alla tre har. Drömmar är ju till för att förverkliga, eller hur? Och utlandet betyder: snygg kropp på stranden. Nu satsar vi på hösten -12 kroppen. Jag kör fullt ut. Inga jävla pauser, inga fjuttiga vikter och inte slöpromenad. Här kör vi tills vi kräks, dör och inte kan gå längre.
Hörs, tja!

Jag vill ge honom alla pengar jag har!

Kategori: Allmänt

EBS

Kategori: Allmänt

EBS

Kategori: Allmänt

Bartenderutbildningen och K

Kategori: Allmänt

Jag är kär i båda grabbarna som lärde ut drinkarna och flaringen idag. Fy fan vad kul vi hade det. Jag njöt av varje sekund. Blandade drinkar, kastade flaskor och var grymma!
Har varit med K sen klockan 9, pratat, druckit te, kollat film, myst, skrattat, pussats. Nu ska vi sova till ännu en film, kramas och bara vara vi!
God natt.

Gymmet

Kategori: Allmänt

Världens bästa

Kategori: Allmänt

Mamma fyllde år igår! Grattis igen, jag älskar dig!

Död

Kategori: Allmänt

Är helt slut. Kan ju bero på öl och fotboll till strax efter halv 12 igår.. Nu: Grey's maraton och lite sömn innan handbollen ikväll.

Erik Fredlund - en bit av artikeln

Kategori: Allmänt

Erik Fredlund

Kategori: Allmänt

Jag har alltid vetat att min gammelfarfar Erik var stor, då han levde. Han var känd inom ridsporten och inom bilförsäljningen. Men aldrig hade jag kommit på tanken att folk faktiskt såg honom som en Gud. En "häst-gud" rättare sagt. Pappa visade precis mig en tidning från 1953, då det var en 5 sidor lång artikel om min gammelfarfar, och där det stod allt. Jag fick rysningar i hela kroppen, när jag läste om hur känd han faktiskt var då. Jag fick tårar i ögonen när jag läste om hans kärlek till hästar, redan i tidig ålder. Och jag fick aldrig träffa honom. Allt min pappa har berättat har fått mig att inse hur bra Erik faktiskt var. Jag blev lycklig av att läsa det, lycklig över att veta att min pappa och hans bröder fick umgås med honom, fick bo med honom på Hägerneholm och se hur han behandlade hästarna med sån respekt som resten av människorna i Stockholm behandlade honom. Något som jag minns, som pappa har berättat, är hur mäktig min gammelfarfar var. Ett exempel är att Erik vid en gammal ålder blev blind. En av alla hans hästskötare slog en av hans hästar, ganska brutalt. Vanvård kanske är ett bättre val av ord. När Erik sen skulle gå sin vanliga morgonrunda i stallet så kände han skadorna på hästen. (eftersom att han inte såg något så använde han enbart sina händer). Direkt sparkade han hästskötaren efter att ha känt hästens skador!
Och vet ni? Jag är döpt efter honom.

Det kom något fantastiskt

Kategori: Allmänt

Jag bajsade nyss! Skön känsla det där. Kanske lika skön som en orgasm.. Men inte lika skön! Förstår ni?

Sovsällskap

Kategori: Allmänt

Sovsällskapet var mysigt, sängen var skön!

Gymmet

Kategori: Allmänt

Tränade idag. Något som jag har gjort en hel del nu på sista tiden. Det känns sjukt bra.

Tegel ikväll

Kategori: Allmänt

Fest fest fest! Vin vin vin.

Nya favoriten i garderoben

Kategori: Allmänt

Nu

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ut på långpromenad i spåret med Victoria och hundarna och sen blire muskelpass på gummet!

Lagade mat åt mamma! Snäll dotter man är ibland.

Kategori: Allmänt

Mys

Kategori: Allmänt

Den 9 april!

Kategori: Allmänt

Jag längtar galet mycket! Den 9 april, snälla, kom så fort du kan.

Ursäktar

Kategori: Allmänt

Jag ber om ursäkt för det tidigare inlägget, när jag är sjuk hetsar jag gärna upp mig för småsaker!
På tal om sjuk.. När jag är sjuk så tycker min mamma att det är bäst om jag vilar. Och det är nog antagligen för att jag mestadels inte tar det tillräckligt lugnt. Ikväll ska jag tycka synd om mig själv och se på film. 7 filmer rättare sagt (om jag inte somnar mitt i allt). Jag blev sugen på Lejonkungen 1 och 2, alla 3 Rädda Willy filmerna och Den otroliga vandringen 1 och 2! Mina bästa vänner åker till Egypten på fredag, hur ska jag klara mig??
Nu ska jag prata mer med min fina Olle och dricka kaffe.
På återseende!

Ego

Kategori: Allmänt

Många av mina vänner är både egoistiska och långsinta! Gör jag inte som de vill (trots att jag kanske mår dåligt) så får jag skiten! Allt kretsar runt dem, för de anser att de är bättre än mig! Jag orkar inte sånt. De vännerna kanske är historia om några dagar!