Erika Fredlund

Spain

Kategori: Allmänt

Imorgon smäller det

Kategori: Allmänt

Imorgon drar vi. Imorgon blir Spanien vårt hem. Jag längtar. Det pirrar i hela kroppen.

Nu: styrkepass på gymmet

Kategori: Träning

Dagen än så länge

Kategori: Träning

Vaknade runt 11, drog ut och sprang en sväng innan jag åt frukost. Låg i soffan med Buster tills det var dags för oss att möta Victoria och Diesel för en lunchpromenad. Tog väl ca 1 timmes promenad, diskuterade träning och dylikt. När jag klev innanför dörren var jag hungrig igen, så smoothien stod på schemat. Naturell yoghurt med 3 % fett, havregryn, Body Science Whay 100 proteinpulver med chokladsmak, frysta blåbär och 2 färska persikor fick det bli idag. Supergott. Enkelt och smidigt!

Min resa

Kategori: Allmänt

 Nu
Bilderna är stulna från min syster, och går ni in på hennes blogg så kan ni läsa det superfina inlägget hon skrev om mig. Det gör mig så varmt i hjärtat, att jag känner för att skriva ett om henne!

Dagen

Kategori: Träning

Saknade motivation

Kategori: Träning

På sistone har jag saknat motivation till att skriva. Träningen har gått bra, men inte bättre än så. Har inte haft ork till att gå till gymmet varje dag, som jag hade förut. Behövde nog bara en nytändning. Nu är jag tillbaka på banan igen, med ny motivation och ny ork till att göra saker på mitt sätt. Kan ju tala om att jag mördade mig själv på gymmet idag. Började med att jogga i ett bra tempo, i 10 minuter, på bandet. Fick upp pulsen till ett bra läge och svetten rann. Squats, bred och smal benpress, enbens hipbridge, donkeykicks, benspark, bicepscurls, omvända bicepscurls, dips, tricepscurls, tricepspress, plankan, sneda situps, kanoten, sittande L. Ja, ni ser. MÖRDADE mig själv!
Efter hård träning på gymmet blev det ca en timmes promenad med Victoria och hundarna i spåret.
Jag mår bra, jag är glad och allting känns enkelt!
Bjuder på en fitspobild från gymmet idag. Min kropp är min fristad, och snart är jag där jag vill vara!

-

Kategori: Bilder

Folks

Kategori: Allmänt

Har varit tyst, jag vet!
Inte mycket nytt händer i mitt liv. Det är träning och jobb som tar upp all tid, och såna inlägg får ni hela tiden (förutom nu). Bloggtorka? Skrivkramp? Aa, typ.. Just nu är jag död. Arg och förbannad. Ägarna av lägenheten i Spanien har nu valt att dra av hela boningen, och vi åker om en vecka. Så nu kommer hela tiden gå åt till att försöka lösa det här!
Jag hör av mig imorgon igen.

Beställer hem

Kategori: Allmänt

2 steg från paradise

Kategori: Allmänt

Kan jag, kan ni!

Kategori: Träning

Mage, rygg och axlar

Kategori: Träning

Idag köttade jag och Erica rygg, axlar och mage på gymmet. Mer om vad vi gjorde får ni veta sen, för nu måste jag hoppa in i duschen och sen ska jag hem till Isa och äta middag!

Träning

Kategori: Träning

Magen är alltid kul! Nu blir det promenad med Victoria och hundarna och sen blir det rygg, axlar och mage med Erica på gymmet!

Träningen i bilder

Kategori: Träning

 

Träning

Kategori: Träning

Hej hurrni! Idag är jag glad, jag mår bra och allting går som det ska. Vågen visade idag att jag har förlorat över 10 kg, och det tog ett tag att smälta det. Jobbade mellan 10-15:30 och sen var det bara att åka hem till Vallentuna för att besöka gymmet med Erica. Idag körde vi benböj med 25 kg, Vadpress med 25 kg, Donkeykicks med 7kgs hantel i knävecket, hipbridge, Benpress, 150 kg, bicepscurls 15 kg, omvända bicepscurls, 15 kg, tricepscurls, 10 kg, Tricepspress, 10 kg, sittande L (hängande) och ytterligare 3 magövningar. Allt detta, 3x10-12. Avslutade med intervaller i 10 minuter. Vi är bäst!

 

Världens vackraste storasyster

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen världens vackraste storasyster! Det finns ingen som hon.
 

Planering av Bajenbrudar Bootcamp

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet, och vid de stunderna då det inte finns så mycket att göra, använder jag tiden till att planera träning och annat. Just nu lägger jag min lediga tid på att planera inför Bajenbrudar Bootcamp. Detta kommer att hållas utomhus någonstans i stan, vi får se om vi får tillgång till ett utomhus gym eller om det blir på en äng/skog.
Här är upplägget jag jobbar på; 
 
PASS #1 – Survival
Detta pass bedrivs utomhus i regn, sol, snö, i skog, sand eller på öppna fält. Det intensiva passet består av armhävningar, mag-, ben-, och ryggövningar, olika förflyttningssätt av sig själv och andra, hopp, samt konditionsträning.

PASS #2 – Challange
Challenge är en hinderbana. Varje deltagare kravlar, kryper och springer runt banan till de olika stationerna i sin egen takt och stannar till och utför olika moment. Då och då avbryts banan för gemensamma intensiva konditionsintervaller.

PASS #3 – Teamwork
Stentuff fysträning. I detta pass varvar man med snabba intervaller mellan kondition, styrka och kräl- och krypövningar på marken. Ett mycket tufft och avancerat pass för de som kommit långt i sin fysiska och mentala träning

Kostschema

Kategori: Allmänt

Hittills har det varit mycket träning, och väldigt lite kost. Jag kände i början av min seriösa och hårda träning att jag skulle klara av att bli fit och hälsosam utan att behöva ändra så jätte mycket på min kost.
Nu vet jag ju att det var önsketänkande. Jag har förvisso gått ner alla de kilon jag ville gå ner, men nu gäller det att minska på fettmassan och framhäva musklerna mer. Det kan jag inte göra om jag ligger kvar på samma kost som vanligt. Så nu tänker jag visa er hur mitt kostschema kommer se ut på ett ungefär, under ett bra tag framöver. Hejdå fett, hej synliga muskler.
 
frukost:
1/2 portion gröt, äggvitor, mellanmjölk & kaffe

mellanmål:
1 proteindrink

lunch:
1/2 portion bulgur/ris, 200 gram kycklingfilé/150 gram tonfisk, sallad & vatten

mellanmål:
1 smoothie gjord på bär

middag:
200 gram kycklingfilé/torskfilé/150 gram tonfisk, sallad & vatten

kvällsmål:
250 gram kvarg, frysta jordgubbar & kokosflingor

Så jag lever mitt liv

Kategori: Allmänt

Förlåt för min ständiga tystnad. Jag jobbar hit och jag jobbar dit, det är svårt att hitta tid till att blogga när ens vardag är rätt stressad i sig. Men jag ska försöka bättra mig. Helgerna får i värsta fall bli mina resumé-dagar. Idag är det lördag, i all ära. Jag är på väg till jobbet för en "heldag" fram till 17. Därefter blir det att möta upp tjejerna och handla mat och sen kommer min älskling Erica hem till oss. Äntligen kommer hon hem från Grekland. Har längtat efter den här dagen allt för länge (en vecka!!). Det blir middag och vin hos mig och utgång på det. Dansa med mina 4 tjejer, det kommer bli legendariskt. Akta er på stan sen, för ikväll slår vi våra converse i taket och bara kör!

-

Kategori: Bilder

Dagens

Kategori: Träning