Erika Fredlund

Det finns en kärlek, större än allt annat!

Kategori: Allmänt

En öl för mycket

Kategori: Allmänt

Gårdagen gav en öl för mycket. Dagens röda ögon beror helt på den sista ölen, tror jag! Men på grund av nervositeten och pirret i magen inför ödets match så kände man sig ju tvungen att ta en öl, eller två, eller tre eller fyra! Men det vare värt. Det var så jävla värt det! Så jag välkomnar en pytteliten bakfylla idag, tro det eller ej, med glädje!

Ren jävla lycka!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte beskriva med ord, den känslan som uppstod på söderstadion igårkväll. Hammarby behövde vinna med 2 mål för att säkra sin plats i superettan, då de annars hade legat på kvalplats och därför riskera att åka ner till div. 1. Matchen började dåligt, med Jönköpings 0-1 i sjätte i minuten, men sen när viker en bajare ner sig?
Med hjälp av publikens stöd så kunde Hammarby, utan vidare, sätta in 5 mål under 93 minuter, varav två på straff! Att gå från ett 0-1 underläge, till att faktiskt vinna med 5-2. Det är Hammarby, och det är det laget står för. Bergochdalbanan verkar plana ut lite, och nu börjar vi trogna fans se ljusare på framtiden. Fyfan! Jag var, är och kommer alltid att vara hammarbyare, och jag kommer alltid bära med laget i hjärtat.

Forza Hammarby Ale, forza Hammarby Ale. Bajen ska vi aldrig svika, vi ska sjunga och skrika för vårt Hammarby!

Svenska

Kategori: Allmänt

Fick precis grym respons från min svenskalärare Åsa! Hon tycker att jag är grym, vilket jag i för sig redan vet, men det är ju alltid kul att höra!
Nu: svenska!
Snart: lunch
Sen: fika
Ikväll: BAJENMATCH!!

Världens bästa

Kategori: Allmänt

Jag är så nöjd med de vänner jag har!
Jag behöver inte fler, jag är så tacksam över dem jag har.
Jag är för lycklig.
Har precis fikat med mina tre bästa vänner på vårt favoritfik, där vi hade ett seriöst samtal om att dra iväg på en spontanresa till Portugal, Madeira i vinter, över nyår. Bara lämna kalla Sverige bakom oss och dra iväg. Låter som världens bästa plan, med världens bästa tjejer!

Natur

Kategori: Allmänt

Har världens roligaste lektion! Not..