Erika Fredlund

Vänster hand

Kategori: Allmänt

Vet vi hur jävla svårt det är att göra allt med vänster hand? Torka sig i röven, skriva, knäppa på tvn, äta, bre en macka. HELVETE!
Jävla fittpisshelveteskitkuk.

Operation

Kategori: Allmänt

Operationen var en ren plåga till en början, då jag var vaken hela tiden. Men vem är sövd näre gäller handen? Nu ere gjort iallafall!

Släkten!

Kategori: Allmänt

Jag trodde aldrig att det skulle vara så här kul att hänga med släkten en söndagskväll. Men innerst inne så är familjen Fredlund bäst. Mina farbröder är grymma och kusinerna är bäst. Farmor och farfar är mysiga och stämningen var bra. Snackade Hammarby och fotboll, spelade spel och var allmänt roliga!

Ferrari och Diesel!

Kategori: Allmänt

Sug

Kategori: Allmänt

Jag är trött på killar och deras lögner och klagomål. Finns det något som gör dom nöjda, förutom ett par tuttar att klämma på och en fitta att sätta på? Nej. I de flesta fall är det de enda dom tänker på. Fuck det, pass på dom. Jag klarar mig gott och väl utan sånt.
Gårdagen var mysig. Mötte upp Victoria, handlade mat och hyrde film. Hängde lite med Christian, Emil och Basti och sen anlände även Matilda. Vi kollade film och skrattade, gick på promenad med Ferrari och Diesel! Bra kväll.
Nu: träffa de som har samma blod som jag, med andra ord Släkten. Farmor fyller 70.

Skogspromenad

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Buster kört lite terrängträning i skogen, där snön piskade oss i ansiktet. Men fy vad kul vi hade det. Han var pigg och glad hela svängen och jag flåsade nästan lika mycket som honom.

Dö hårt nr 3!

Kategori: Allmänt

Ligger nu nerbäddade i sängen, jag och mitt sovsällskap. Trötta är vi båda men trots det så ska i alla fall jag försöka hålla mig vaken och kolla på Die Hard nr 3 med Samuel L. Jackson och Bruce Willis. Kan man få ett bättre par killar i samma film? Nää, tror fan inte det. Nu säger vi got natt, fortsatt trevlig kväll och kyss min röv!

Fick världens finaste julklapp idag!

Kategori: Allmänt

Ingegerd måste vara världens mysigaste person att jobba med. Idag fick jag ett himla fint armband av henne, och hon valde att kalla det "en tidig julklapp"!

Hemmamys

Kategori: Allmänt

Pappa hämtade upp mig på jobbet idag, vi åkte förbi bolaget och sen iväg för att handla mat. Drog med oss Fast and Furious 5 hem, och jag störtbölade till Hjältegalan! Himla mysig fredag. Man blir ju extremt sugen på att bli kriminell, skaffa snabba sportbilar, råna banker och använda vapen ihop med ett gäng sexiga muskelknuttar när man kollar på Fast and Furious iallafall. Med en snarkande hund i famnen har jag sovsällskap i natt och jag har planerat att mysa hela natten.

Körlektion

Kategori: Allmänt

Körde till Upplands Väsby och runt där idag med Ingrid! Jag måste säga att jag faktiskt är rätt bra på att köra bil. Självklart finns det alltid något som kan bli bättre, men jag övningskör fortfarande!

Jag är nöjd med dagens körlektion!

hög tid för sängen

Kategori: Allmänt

Nu börjar det bli hög tid för sängen. Huvudet sprängs snart, och Twilight har faktiskt börjat. Effektivt bloggande idag, känns det som. Men det är bara bra. Vi måste ju ta igen förlorad tid. Vi hörs igen imorgon.

Sängen: Eriiiiiiika. Jag vill skeda med dig nu.
Jag: Ja, tare lugnt, jag ska borsta tänderna.
Sängen: Neeeeeej, kom nu! Twilight har börjat.
Jag: Kommer nu baby.
God natt.

Promenad

Kategori: Allmänt

Efter ett mysigt, fint och speciellt inlägg så tänker jag gå ut på långpromenad med Ellinor!
Vi hörs sen.

blod är tjockare än vatten.

Kategori: Allmänt

Jag tror aldrig, någonsin, att ni kommer att förstå vad ni betyder för mig.
Dagar då jag har varit pest och pina, men ni står ut, varje gång.
Dagar då ni mår som sämst, och jag står ut, varje gång.
Det finns nog inte tillräckligt med ord, för att få er att förstå.
Men ett blogginlägg är alltid något, eller hur?
Vissa dagar händer ofattbara saker, vissa dagar sker mirakel.
Vi tre, kusintrion, är nog tamigfan riktiga mirakelbarn. Den ena av oss var duktig i skolan, klarade alla prov med minst VG, tog studenten med endast höga betyg och ett stort leende. När detta hände, grät den andra, som hoppade av gymnasiet, valde att jobba och klara sig själv, och som lyckades. Den tredje är kvar i smeten, överlever med nöd och näppe, ser till att försöka få bra betyg och inte få utbrott på lärarna och bli utkastad från lektioner, släkten tvivlade långt inne att hon ens skulle klara gymnasiet, men om ett halvår är hon klar.
Vi tre, mirakelbarnen. De bästa barnen man kan ha. De finaste barnen man kan tänka sig.
Här är vi, lika bra som vi var förr, men med ett starkare band. Oavsett om vi dansar ute på stan, äter en middag på Torkels terrass eller bara hänger hemma på Bergvägen med en kaffekopp, så är vi fortfarande de bästa barnen man kan ha. 
Med ord, utan ord eller till och med både och, så ska jag försöka få er att förstå. Ni betyder mer för mig, än vad någon annan gör. Ni har lärt mig saker som är viktiga, saker som jag har användning för när jag är ute och dansar, ni har lärt mig att jag är vacker precis som jag är och framförallt har ni lärt mig att det faktiskt kan göra ont att älska någon.
Jag älskar er, så att det svider, trycker och ömmar inom mig. Jag älskar er så att jag får tårar i ögonen när jag pratar om er, tänker på er eller till och med skriver om er. Jag älskar er så att det gör ont.
Blod är tjockare än vatten. Och det vet vi, mirakelbarnen, kusinligan, kusintrion!

åfyfan

Kategori: Allmänt

haha, åfyfan vad länge sen.
har inte direkt haft lust att skriva, som ni kanske har märkt. men så fåre va. orkar man inte, så orkar man inte. inget fel med det, helt enkelt.
tänkte bara slänga iväg massa info som hänt på senaste.
jag dejtar, 3 killar. den tidigare var en stor idiot, och förtjänar inte att nämnas.
Izabelle har äntligen fyllt sina 18 år, dock var jag inte med och firade, då Andréa fyllde år samma dag. Varför vet jag inte riktigt.. Kunde inte någon av dom ha fötts en dag innan eller efter den andre?
Jag har blivit rödhårig och trivs mere som fan. snygg är jag i det också, och det får jag inte bara höra från mig själv.
För tillfället pluggar jag, en hel jävla massa. Egentligen vill huvudet och kroppen sova, då klockan ringer 06.30 imorgon för körlektion, men mamma tvingar mig att plugga och jag har även lovat Ellinor en promenad och lite snack vid klockan halv 9. Och tror ni jag kan sova då? Nej fan, det är Twilight på tv. jävla skit. piss. fan. helvete.
Min plugglista på Spotify är igång, med enbart John Mayer och andra fina män.
På lördag är jag utlånad för kusinkväll, med Jenny och Victoria. Startar den med middag och vinpimplande hos Jenny, för att sen dra vidare mot Hotellet, om jag inte minns fel.
Kan bli en jävla kväll. Får ba se till att inte glömma bort vad jag heter!