Erika Fredlund

plugg plugg plugg och min Coca cola

Kategori: Allmänt

Har kaffe och Coca Cola uppstaplat framför mig, när jag nu ska börja plugga. Mamma sitter mitt emot mig, tror att jag pluggar just nu.. Kul tant den där mamman :)
Vill passa på att gratta min pappa på 48 års dagen idag. Grattis Pappa, jag älskar dig!

hejdå, farväl, vi ses aldrig mer.

Kategori: Allmänt

Det är dags att backa. Backa från dig och istället blicka framåt. Du får mig att må som värst, och du får mig att må som bäst. Och på grund av hur du behandlar mig så har jag bestämt mig för att aldrig mer se åt ditt håll igen. Jag ska ta mig i kragen, strunta i dig, och hoppas på att du någon dag i framtiden förstår vad du har gjort. Förstår hur du en gång behandlade mig, och att du förstår vad du har ställt till med. Du har inte bara tagit mitt hjärta, du har även trampat på det. Förstört det. Mosat det under dina fötter. Och du bryr dig inte ens.

mamma

Kategori: Allmänt

Mamma.. Jag vet inte vad jag ska säga och inte heller hur jag ska säga det.
Du vet att jag älskar dig, mer än något annat.
Jag älskar dig för att du alltid finns där.
Jag älskar dig för att du är du.
Jag älskar dig för att du får mig att skratta.
Jag älskar dig.

Tack för att du idag förstod att något var fel.
Tack för att du idag bara kramade mig.
Tack för att du idag inte sa något.
Tack för att du idag grät med mig.

Vad hände?

Kategori: Allmänt

Idag kom det.. Tårarna, bekräftelsen.
Idag kom jag plötsligt på hur du behandlade mig igår.
Det finns ingenting som kan förklara hur jag känner just nu.
Igår var jag arg. Så arg att jag hade kunnat sparka sönder dig till tusen bitar.
Idag är jag ledsen. Så ledsen att jag får ont i huvudet.
Imorgon kommer jag undra. Undra varför. Varför jag från början föll för dig, när jag lovade mig själv att det inte skulle hända. Jag kommer att undra varför du behandlar mig som du gör, när du ena dagen ber mig att förlåta dig, när du säger åt mig att du ska göra allt för mig. Och när du andra dagen säger att du ska ligga med mina vänner.
Jag kommer att undra vad som hände. Vad som gjorde dig till den du är.

Jag vill inte veta. Jag vill inte undra. Jag vill inte sparkas och jag vill inte gråta. Men allt kommer hända ändå!
Och allt är på grund av dig.

gymnasiemässa och Ellinor

Kategori: Allmänt

Har idag stått på gymnasiemässan i Älvsjö.
Det gick helt okej, men med tanke på min korta stubin så blir jag ju ganska förbannad när folk inte vill veta något om mitt gymnasium.
Nu sitter jag hemma tillsammans med Ellinor, vi har fikat och pratat massor massor. Hon är en bra vän, hon!

Trötta Fredlund orkar inte skriva ett piss mer till er nu, så tja, vi hörs!


PS. Jag kommer drömma om bananer och servetter inatt. Och allting kommer att ske på en gymnasiemässa. Berättar mer imorn. DS

imponerad

Kategori: Allmänt

Spotify spelar grym musik i högtalarna, jag gäspar för fullt och ska snart sova.
Men innan jag går måste jag bara be er att gå in på Elin Mattsson. Hon går i årskurs 9 i grundskolan, och jag är så jävla imponerad av henne. Hon har intresset att fota, och går ni in på hennes blogg så tror jag att ni förstår varför. Hon är stört bra!

0200-modemamma

Kategori: Allmänt

Det är inte allas mammor som är mode experter! Min mamma kan allt. Vill ni fråga henne om modetips så ringer ni 0200-modemamma

ingen flytt för mig

Kategori: Allmänt

Jag har ju letat lägenhet ett bra tag nu. Många tycker säkert att 17 år är en rätt ung ålder för att flytta hemifrån, men jag känner att det är en del av min process som jag går igenom. Ett ställe som jag kan kalla för "mitt" och inte för "min familjs". En lägenhet skulle betyda mer ansvar, och det är just ansvar som jag vill kunna ta.
Men nej, ingen flytt blir det för mig än på ett tag och speciellt glad är jag inte.
Självklart vill jag bo med min mamma och pappa, som ändå hjälper mig varenda dag. Och självklart vill jag bo i mitt trygga hus där jag alltid har bott, men det är som sagt en del av livsprocessen.
Min syster däremot, som är 3 år äldre än jag, har äntligen fått en lägenhet tillsammans med sin pojkvän. Dom flyttar dit ganska snart. Varför ska jag bo hemma om hon inte gör det? Vem ska jag syskonbråka med om kläder och skor? Vem ska trösta mig på det där speciella systersättet, och vem ska jag trösta?

Jag och min lite kortare storasyster!

iskall promenad

Kategori: Allmänt

Har precis varit ute tillsammans med mamma på långpromenad. Det blåser en hel del i Vallentuna nu, så det var bara att klä sig varmt. Jag är faktiskt rätt chockad över hur snabbt Buster har börjat gå. För er som inte visste det så är Buster min hund, inte mitt barn som precis har lärt sig gå..
Vad jag menar är att han förut gick väldigt långsamt, nästan så pass långsamt så att man var tvungen att dra honom för att han inte orkade. Nu kör han på bra och det ser verkligen ut som att han trivs.

final, kaffe och världens bästa mamma

Kategori: Allmänt

Biggest Looser-finalen var nyss på TV och favoriten Karl Fredrik vann så klart. Han hade förlorat 44 % av sin tidigare kroppsvikt. Hur jävla sjukt är inte det?
Både jag och mamma tog en sjukdag idag, så vi har haft det hel mysigt hela dagen idag. Först med en massa härliga program på tv, sen lite plugg för min del och lite sova för mamma och sen avslutade vi det med en lång promenad med Buster. Det är alltid skönt att ha mamma nära.
Hon är den enda personen som vet exakt allt om mig. Mina brister, mina bra och dåliga egenskaper och hon vet också när jag ljuger för henne, vilket gör att jag hela tiden måste vara ärlig. Det är i och för sig en bra sak.
Hon vet när jag mår dåligt, och när jag gråter innombords. Min mamma är helt enkelt den bästa mamman man kan ha. Jag säger det bara inte så ofta till henne!

-

Kategori: Allmänt

idag var jag måndags sjuk. Valde att ligga kvar i sängen med magont istället för att vara frisör. men det är väl helt enkelt såna val man måste göra när man verkligen inte orkar. jag vill till ett varmt land. jag vill sola. jag vill dricka goda, starka drinkar. jag vill dansa hela natten.

 

gästbloggar

Kategori: Allmänt

hej! det här är MR.X som talar.
jag bloggar från Erikas blogg, för att hon inte orkar.
Läser ni denna blogg så e ni tamigfan coola.
Tja

...

Kategori: Allmänt

Fyfan vad jag vill ha värme, en brun kropp, ett varmt land o ba massor av drinkar! Och jag vill ha det nu.

Mr. Freddie Mercury

Kategori: Allmänt

Min blivande man ska se ut som Olle Hedberg!

Kategori: Bilder

För jävla snygg!!

Mörbultat

Kategori: Allmänt

Det känns verkligen inte som att folk vill ha med mig på gympalektionerna i skolan. Dom verkar tycka att jag e allt för bra, så istället för att säga det så gör dom illa mig. Vad e grejen? För någon månad sen, då vi körde innebandy, så fäller Amanda mig, eller, hon nästan kastar klubban på mig, så att jag skadar knäet ordentligt. Idag, då vi körde just min favoritgren (handbollslekar), så ska en i klassen självklart trampa mig på handen så att tummen blir fucked up och sen ska en annan sparka mig med all kraft på foten, som nu är blå och svullen. Säg til nästa gång ni tycker att jag är för bra, för då kan jag lugna ner mig!
Jag säger som morar: Jag är ingen dålig förlorare, jag vet att jag är bäst!Mitt knä när jag blev fälld för att jag helt enkelt var för bra!

en fråga till er..

Kategori: Allmänt

Tja fan, allihopa! Exakt en dag sen jag skrev, lite pinsamt äre.. Sist jag skrev va jag typ dyngkåt, och nu e jag fundersam. Jag tänker fråga er en sak, och vill att ni svarar så ärligt ni kan..

En tjejkompis till mig har legat med en kille.. Den här killen hade en flickvän, men det tog slut mellan dom innan min tjejkompis kom in i bilden. Är ni me så här långt?
Det här exet däremot, verkar inte förstå vart gränsen går. Kallar man någon för hora, bara för att den personen har legat med ens ex?
Och har det här exet rätt att hota personen i fråga, och har hon rätt att säga vad som helst?
Själv tycker jag att det här har gått för jävla långt. Hade jag varit min tjejkompis, hade jag skrattat exet rätt upp i ansiktet.. För hur kan man "ta någons kille" om dom inte är tillsammans? Jag skrattar redan. Sitter och läser min älskade tjejkompis blogg, och ser hur många det är som kommenterar hennes inlägg och skriver skit i hennes blogg.. Jag säger bara så här, Vickan, jävligt kul att du får många läsare nu iallafall! Tack vare mupparna får du kanske snart feta cashen in på kontot! ;)
Jag älskar dig, och skiter blotta fan i vem du e me.

arg?

Kategori: Allmänt

Johan Blixt är sjukligt jobbig. Han har gett mig TJUGOFYRA jävla händelser på facebook. Inte okej, grabben.
Menmen, Johan är som han är.. Inget jag kan göra åt saken!

Follow you into the dark

Kategori: Allmänt

text till tatuering.

Kategori: Allmänt

Jag blir gråtfärdig när jag läser den.

A million times I needed you,
A million times I cried;
If love alone could have saved you,
You never would have died.

If tears could build a stairway
And heartache make a lane;
I'd walk the path to heaven
And bring you back again.

dyngkåt

Kategori: Allmänt

Jag har ingen aning.. Det kanske är för att jag inte har pökat på ett tag, men känner mig dyngkåt hela tiden. Har lust att springa på stan, ha en tävling.. Eller.. Jag vill att grabbar, helst nakna, ställer sig på rad framför mig med 1-20 på magen, och jag ska välja ut högst 5 som jag vill går till steg två.. Steg två får ni inte veta.
Fan att jag e dyngkåt. Dyngkåt, dyngkåt, dyngkåt. Kommer säga samma ord tills jag får ligga.

jag har glömt dig. förstå det!

Kategori: Allmänt

Jag bryr mig inte ifall du har en lägenhet. Jag tänker inte ringa dig. Vad är det du inte förstår?
Vi har dansat samma vals i 2 och ett halvt år, och jag tänker inte fortsätta dansa den.
On och off hela tiden, och nu räcker det för min del.
Håll dig till en tjej framöver.

Jag dör. Om och om igen!

Kategori: Allmänt

Grym grabb!

Kategori: Allmänt

Ingen kan va så glad.

Kategori: Allmänt

Jag hade gett upp hoppet om biljetter till Svenska Cupen-finalen imorgon. Jag är ju som sagt Hammarbyare, och det finns inget bättre än att gå på match. Biljetterna tog slut 25 minuter efter biljettsläpp, vilket inte är så konstigt..
Men, jag har en bra kompis. Ricke sålde två biljetter till mig och Martin för 225 spänn styck, så imorn är jag på söderstadion, som mååånga andra! Ingen kan va så glad som är idag.
Folkfest på Söderstadion imorn då. Nu vinner vi Svenska Cupen, Bajen!

Life is good, where ever you are.

Kategori: Allmänt

Tänkte kanske snabbt berätta om min planerade tatuering. Det ska nämligen stå Memento Mori, vilket på ett ungefär betyder Glöm inte bort att du är dödlig. Jag hamnade på helt fel bana som liten, tyckte att allt som var olagligt var det bästa alternativet, så jag hamnade rejält snett på banen.
Min tatuering kommer då stå för att vart jag en gång har varit, men att jag har tagit mig en lång bit på vägen.

Jag är så kär i dig!

Kategori: Allmäntfuck de här

Kategori: Allmänt

På lördag äre Svenska cupen finalen, Bajen - Helsingborg. Jag skulle gå, vi skulle gå. Biljetterna tog slut, jag gick lös i skolan. Kunde vi verkligen inte ha fått de sista biljetterna? Klart som fan inte..
Jag har varit rätt arg hela dagen på grund av att mina vänner sen vägrar betala 15 kronor mer än vanligt, för att få gå på matchen. Jag sätter mig inte på Östra sitt själv. okej om det hade varit klacken.
Nej, nu ska jag spinna av mig all aggressivitet.

snösnösnö

Kategori: Allmänt

Jag kan säga det 100 gånger utan att det låter bra. Och hur många gånger jag än säger de så gillar jag de inte mer för det! Jag hatar snö.

ifall du frågar mig

Kategori: Allmänt

Ifall du frågar mig så ska du ha converse istället för "brat-skor".
Ifall du frågar mig så ska du ha rutig skjorta istället för en märkeströja.
Ifall du frågar mig så ska du ha jeansjacka istället för kavaj.
Ifall du frågar mig så ska du ha jeans istället för kostymbyxor.
Ifall du lever upp till dessa krav så kan du ringa mig.
Men det är ju trots allt bara om ifall du frågar mig om vad jag tycker. Sen om du bryr dig eller inte skiter jag i!

Mys på Wayne's

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från stan. Slutade runt 11.30 och drog med mig Victoria och Izabelle till Wayne's Coffee för lite fikamys. Nu sitter jag hemma med kurrande mage som vill ha mat och pluggböcker i knäet. Svenska-prov imorgon som inte riktigt sitter i huvudet än, men det lär väl fixa sig imorn. Jag e trots allt bäst näre gäller.

skolan!

Kategori: Allmänt

6

färdig för dagen

Kategori: Allmänt

Mamma väckte mig tidigt imorse, för att jag skulle plugga. Arg blev jag ju självklart, eftersom att jag somnade rätt sent igår. Men jag tog mig upp ur sängen, pluggade i kanske 3 timmar och sen satte jag igång och städa mitt rum, möblera om och så vidare. Och åå vad fint mitt rum är nu.
Och plugget är färdigt, så jag är färdig för dagen!
Snart äre mat och Ensam mamma söker.

-

Kategori: Allmänt

Nu ere sovdags. God natt på er

jävla kväll asså

Kategori: Allmänt

Har haft en grym kväll ikväll. Vi började kvällen hos Johan, med förkrök och bra musik. Mycket skratt och dans. Sen rörde vi oss till Medborgarplatsen till Kök och bar och var där tills strax innan stängning. Därefter bar det av mot McDonalds för natt/fyllekäk, däre hände en heeel del roliga grejer. Nu är jag dock hemma, blev inte så lång utekväll men jag är nöjd. Spenderade den ju med mina favoriter, så jag kan inte klaga det minsta lilla. Nu blire sängen, imorn blire plugga, träna och sova!
Puss på alla mysiga.

irriterande

Kategori: Allmänt

varför äre alltid killar med flickvän som raggar? har grabbar ingen hjärna, eller vad är grejen?
men det kanske är så att killar inte kan hålla sig till en person.

Tusen gånger om

Kategori: Allmänt

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta
Ta mitt skimmer, för jag brinner, du är blott en blek lanterna
Jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om

E.T

Kategori: Allmänt

Det blev inte Final Call, som planerat. Jag är nämligen en sån person som lätt lägger fel dvd-skiva i fel frodral, så vi hittade inte skivan till filmen.. Smart är man ju!
Det blev istället E.T, som Andréa aldrig har sett förövrigt. Hur fan kan man inte ha sett E.T är ju frågan.. Det är ju den bästa filmen genom tiderna.
Hon var iallafall inte speciellt intresserad av filmen, eftersom att det inte var hennes favoritgenre. Men jag älskar den. Jag vill ha en vän som E.T!

Jag har kul med Osama Bin Laden.

Kategori: Allmänt

You like?

hey

Kategori: Allmänt

i like you. alot. you like me?
yes i do.
good.
how are you?
i'm fine. You?
I'm great.
Holy bananas, you're hot.
You to.
I love you.
I love you to. naat

denna konversation hade jag tidigare idag med en kille som är kär i mig. Han heter Hans och är från Tyskland. Like?Det här e Hans!

Final Call

Kategori: Allmänt

Nu blire filmen Final Call tillsammans med Andréa. En film som jag rekommenderar till allt och alla. Även stenar kan se denna film. Riktigt bra! Även träd kan se den. Tja

jag blir knäsvag

Kategori: Allmänt

Innan jag dör ska jag ha haft råvilt sex med denna kille, det kan jag lova er. Typ. Kanske. Eller i mina drömmar. Någonstans ska vi i alla fall ligga stenhårt!

jag har förändrats

Kategori: Allmänt

jag sitter inte uppe och väntar på dig längre
jag känner inte samma känsla längre
jag är inte helt nere i dig längre
jag känner mig inte ledsen utan dig längre
jag kommer inte ihåg dig längre
jag är inte din flickvän längre
jag är inte samma person längre
jag har förändrats

ett starkt plus till mig

Kategori: Allmänt

Blev ett mördarpass på gymmet idag. Har nog aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag.
och för det blire ett starkt plus till mig.

I like!

Kategori: Allmänt

http://www.stylescrapbook.com/

så otroligt fin!

Kategori: Allmänt

jobb.. behövs det?

Kategori: Allmänt

jag hatar att leta jobb. jag hatar hatar hatar det! antingen så finns det sånt som inte faller mig i smaken, eller som är alltför svåra för mig. har kollat olika receptionist-jobb men har bara hamnat på olika banker som söker deltidsanställda. jag kommer att förbli arbetslös. Är det någon som har något förslag på ett bra jobb eller är det någon som vet några som är i behov av extra hjälp? skriv!!

det spelar ingen roll

Kategori: Allmänt

 

det spelar ingen roll vem, när, hur, vart eller varför. Bara vi lär oss och ser innebörden av det vi har.

senaste.

Kategori: Allmänt

 

-

Kategori: Allmänt

Bild tagen från: http://shocker.blogg.se/

frisör-plugget är livet!

Kategori: Allmänt


Nu

Kategori: Allmänt

Kelly Rowland sjunger Commender för mig på rummet, Grey's Anatomy börjar strax på TV:n och det är onsdag. Jag är piggare nu än vad jag var tidigare idag. Hörs vi sen?

Peace & Love

Kategori: Allmänt

Jag har redan börjat ladda inför Peace and Love 2011, tro det eller ej. Första bandsläppet gjorde mig grymt glad. Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, The Sounds, Maskinen m.fl. Det kommer bli en grym vecka!

Inventering på hög nivå

Kategori: Allmänt

Jag kan ju säga att jag, under två dagars tid och totalt 18 timmar, har inventerat på H&M. Från lager till butik. Från kosmetik till kläder. Från 10 till 22. Från personalrum till lager och tillbaka igen. Fyfan. Idag är jag trött som bara den, men jag lever. Och det tackar vi för.