Erika Fredlund

bilder

Kategori: Allmänt

bilder från Kreta kommer upp ikväll. Måste bara få dem av Andréa!!!!!!!

Nästa år igen

Kategori: Allmänt

Kreta resan är redan planerad igen för nästa år. Oj jäklar vad kul vi kommer ha då igen. Och då följer förhoppningsvis Emma med också, vilket kommer bli skitroligt. Det var riktigt synd att hon inte kunde följa med denna vecka, men nästa sommar kör vi ju som sagt igen

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Fyfan vilken skön vecka jag har haft det på Kreta. Solade mellan klockan 11 och 4 varje dag på stranden, gick sedan upp till poolen för att ta oss ett dopp för att sedan duscha och sen dra ut för att se vad kvällen hade att bjuda på. Varje kväll rörde vi oss mellan Eclipse, Splendid och Club Tropicano och dansade rumporna av oss. Sex on the beach blev favo coctailen och alla var toppen!! Vill tacka mina älskade vänner Andréa och Erica för min underbara vecka där.

KREEEETA

Kategori: Allmänt

Jag och Erica sitter for tillfallet framfor datorn, inne vid hotellets reception. Vadret ar saaaa varmt har, och allt festande och alla klubbar kan inte bli battre. Inte killarna heller!!
Ikvall vet vi inte ifall det blir Grekisk fest eller om vi ror oss in mot Splendid, Eclipse och Clud Tropicano. Vi brukar kora marathon under natten! See you. Puss

Mobilbloggar

Kategori: Allmänt

Mobilbloggar från sängen, medans jag kollar på filmen Honey. Grymt bra film! Snart kommer Andréa hit med ännu fler filmer. Jag kommer nog kunna uppdatera från Kreta. Jag hoppas det iallafall. I värsta fall får jag mobilblogga. Puss alla, nu ska fredlund bli brun!

Andréa och jag - sova?

Kategori: Allmänt

Ikväll tror jag inte ens att vi går och lägger oss, vilket betyder att vi inte heller går upp i natt då vi åker. Vi håller oss nog vakna fram tills flyget, så vi tar oss en tupplur.
Guuuuuuuuuuud vad skönt med Grekland!! Herregud.. se upp, nu kommer vi!!!!!

-

Kategori: Allmänt

Varför leta efter Mr. Right, när man kan leta efter Mr. Right now?!

min babe

Kategori: AllmäntDetta är min pojkvän. Vi firar 7 år idag, vilket betyder att vi redan blev tillsammans då jag var 11 år. Han är en riktigt stilig karl, och är så ruggigt bra i sängen!

kvällen

Kategori: Allmänt

Kvällen ikväll består av Erica, Andréa och Emma. Och Eva och Adam filmer. Ska bli skönt att få vara med mina tjejer.

Sommarplågan som kommer att jaga oss på Kreta!!

Kategori:

Howie Day - Collide är en underbar låt!!

Kategori:

Andréa tycker att jag är ärlig!

Kategori: AllmäntAndréas åsikt om mitt inlägg om att lägga kablar!
andreajansson.blogg.se

mitt horoskop lyder:

Kategori: Allmänt

jag är ju vattuman, så vi som också är det har samma jävla tur som jag!!

Du är synnerligen spontan, den ena dagen blir inte den andra lik. Vissa vänner klarar inte av att du hela tiden byter planer, men det finns andra som uppskattar detta desto mera. Och roligt har du onekligen. Det är dessutom bra fart på ditt kärleksliv, det blir gott om mysiga sommarnätter.

kärlek/sex 5

kul/nöjen 4

tur/pengar 4

blir lite seriös och rolig

Kategori: Allmänt

Förlåt.. nu kom jag att tänka på en ganska äcklig sak, men som ändå är ett ganska intressant samtalsämne..
99 % av mina manliga kompisar, påstår att tjejer aldrig skiter. Vad fan är det? Jag kan säga att alla tjejer skiter.. Eller, det kanske låter finare om man säger bajsar? eller lägger en kabel? aa, kabel kör vi på..
vi tjejer lägger kanske inte kablar lika ofta som killar. Eller vissa tjejer kanske lägger en kabel om dagen, vad vet jag?
Det gör inte jag, men en kabel då och då kommer ju.
Ibland undrar jag ifall tjejer klämmer i killar att de aldrig lägger en kabel. Men vadå, då skulle det ju bli jättekonstigt..
Där blev det för jobbigt för min hjärna att tänka.. Jag har en tjejkompis som säger till killar att hon aldrig lägger kablar. Då undrar jag, blir hon aldrig nödig?
Grabbar, jag är äcklig, men ärlig. Jag lägger en kabel lite då och då. Och med det menar jag inte då och då under en dag. Men lite då och då..
Fredlund blir äcklig, under bara ett inlägg. WOW

The man who can´t be moved.

Kategori: Allmänt

Har du converse? Använder du hatt? Har du byxor, uppvikta ganska högt? Seglarskor? Randiga tröjor? Eller tröjor med snyggt tryck på? Vågar du bära färgstarkt? Har du bra musiksmak? Glasögon? Färgade chinos? Är du lång? Har du muskler? Då kan jag säga att du är min drömkille! Och då kan du gärna få säga Hej nästa gång du ser mig. Jag ser fram emot att få träffa dig, Mr..

Nelly? Style by stars? Topshop? Nej tack!!

Kategori: Allmänt

Jag blir alltid missnöjd när jag beställer kläder från internet eller från kataloger. Antingen är de för små, eller så ser jag ut som jesus med ett tält över mig. Vilket jag inte rekomenderar!
De flesta kläder ser så snygga ut i tidningar, så att jag slänger mig över beställningslistan och skriver i ett antal plagg. Men oftast så blir de liggande i garderoben tills jag har glömt bort att de existerar.
Så blir det iförsig med de flesta kläder jag köper i affärer med. Jag använder de oftast bara någon enstaka gång, och sen vill jag inte ha plagget mer. Vad är mitt problem? Kanske borde gå i terapi för mitt klädberoende som snabbt går över efter köpet! Klädpsykologer, hjälp mig!!

Kreta och jobbiga tankar - ingen bra kombination

Kategori: Allmänt

Natten till fredag rör vi oss mot Kreta. Ska bli riktigt skönt. Idag ska jag nog börja packa, har en hel del som ska klämmas ner i väskan. Imorgon hinner jag knappt.. Ska jag röra mig till Täbycentrum och se om jag hittar något i sista sekunden, som är fint till resan och så ska jag träffa min älskade kusin, och prata med henne över en kaffe. Ska bli skönt att få se hennes fina ansikte igen. Sen imorgon kväll kommer Andréa hem till mig, för att åka med mig och pappa till arlanda.
Tror ni att tankarna stannar kvar hemma? de ska inte få ha semester som jag.. Dom får vänta på mig hemma, för att sedan göra mig ledsen igen när jag kommer tillbaka hem. Mina tankar ska inte få ligga på playan och sola tillsammans med mig och mina vänner. De förstör bara.
Jag tror inte att de kommer invänta mig hemma, men det är något jag iallafall får hoppas på.
Det är nämligen så att jag åker utomlands för att få en lugn med festlig vecka, då jag kan koppla av med mina vänner men samtidigt ha det kul och festa. Då vill jag inte att tankarna jagar mig för fulla muggar, och att jag alltid ska behöva gömma mig. Får väl se till att dränka dom i havet ifall de följer efter mig!
Jag är rätt smart om man tänker efter.

your guardian angel

Kategori:

Lyssna på texten, vännen. Och tänk på alla dina vänner. Vi är dina "guardian angels".

jag är trött

Kategori: Allmänt

Jag är trött på allt skitsnack som cirkulerar runt överallt. Varför inte bara vara ärlig mot personen i sig?
men jag är också trött.. så där trött som man brukar vara när man har fått sova för lite. usch!
snart ska jag och Erica röra oss till Täby Centrum, för att leta strandklänningar till Greekland. På fredag åker vi.. 3 dagar kvar, herregud!!
Hoppas bara att man kan lämna allt det tråkiga hemma i Sverige, för att ha en härlig och partajande vecka.

grattis

Kategori: Bilder


Grattis till 10 månader!!

Middag hos Johan plus lite festande efteråt

Kategori: Bilder

Igårkväll körde vi en mysig middag hemma  hos Johan, och efter det satte vi igång med musiken och alkoholen. Man kan inte kalla det fest, men vad gör det? Vi festade på ändå.


Erica och Andréa vid middagen.Erica och jag flyger högt över ängarna.David, älskade David!Dirty Sanchez på Johns mobil. Utan tvekan intressant!

.

Kategori: Allmänt

Tankarna vann över sömnen med hästlängder inatt. Jag vaknade hela tiden och kunde knappt somna om. Allting är jobbigt att tänka på. Jag är fortfarande i chocktillstånd efter den jobbiga nyheten som jag fick höra igår. Min älskade vän ligger i koma för att han räddade en annan kompis. En ängel måste komma ner, och rädda honom! Gud vill visst alltid ha de bästa, men min vän är för ung för detta.

Ali

Kategori: Bilder 

Vi behöver dig för att kunna skratta. Du är en hjälte, Ali. Och du är värd att leva! så snälla, kom hem igen. 

nuss puss

Kategori: Allmänt

nu ska jag krypa ner i sängen och se på film. Måste försöka sova, men alla tankar överflödar, så jag vet inte riktigt ifall det kommer gå.. Men jag får hoppas på att det fungerar, och att jag kan vakna imorgon med ett sms där de står att min vän är ok! god natt allihopa

-

Kategori: Allmänt

Så här ser jag ut, redo att snart krypa ner i sängen och invänta morgondagen

Du måste överleva

Kategori: Allmänt

Den relationen som vi hade under våren var sjuk. Vi lärde känna varandra, och snabbt efter det så var vi alla vänner. Vi sågs så ofta och hade det alltid lika kul. Men någonting hände, som gjorde att vi tappade kontakten ganska mycket. Men nu säger jag detta, som den vän jag fortfarande är till dig... ---أنا أحبك
Du måste klara dig, du måste överleva. Det vi tjejer fick höra idag skakade om oss rejält. Och vi kommer göra allt för att få dig att stanna kvar. Det finns bara en sak vi kan göra nu.. och det är att be för dig!

Min bästa kompis

Kategori: Allmänt

Jag kan inte direkt säga att jag har någon bästa kompis. Jag har många bra vänner istället. Men Erica Hjalmarsson ligger på topp! Jag ska berätta en sak om min vän Erica..

Hon gör mig alltid så fruktansvärt glad, när jag helst av allt bara vill lägga mig i min säng och inte stiga upp på ett par veckor. Hon är en stark person som jag ser upp till, varje dag. Hon är en person som jag vill dela min vardag och min helg med. Hon är en person som får mig att le, så fort bilden av henne kommer upp i mitt huvud.
Hon är den personen som jag kan öppna mig för, och den personen som alltid är ärlig.
Erica och jag, kan ha hur tråkigt som helst, men ändå skratta oss till ett par magrutor, på samma gång. Och det är därför jag älskar henne. Just för att jag alltid har så fruktansvärt roligt med henne. Vi kan gråta tillsammans, vi kan skratta tillsammans, vi raggar tillsammans.. Vi gör allt tillsammans, och vi är så himla lika!
Och jag tackar gudarna hundra gånger om att de gjorde så att vi möttes.
Jag älskar Erica Hjalmarsson, upp till månen och tillbaka. Hundra gånger!


Låt mig bara säga att vissa visar det bättre än andra.

Kategori: Allmänt

Vänner som säger att de kommer för mycket i andra hand kan fara åt helvete. Vissa tar mig som en kall person, för att jag aldrig riktigt bryr mig om vad andra tycker eller tänker. Men jag kan säga en sak.. Och det är att jag har mina vänner, de som jag bryr mig om och tänker på. Och det är bara dom som får yttra sig om saker till mig, och som får vara ärliga, det är de som får mig att lyssna och bry mig. Men när det kommer random tjejer eller killar på msn eller på face som tror att jag ska bry mig om deras såkallade problem så tror dom fel. Varför skulle jag lägga ner några extra minuter på någon som jag inte känner och visa medkänsla till den personen, för att hon/han mår dåligt? skärp dig, jag känner dig inte och tänker därför inte bry mig ifall din pojkvän har gjort slut eller ifall din mamma är dum i huvudet.
Jag klarar heller inte av vänner, eller föredetta vänner, som kommer ibland och frågar ifall jag vill ses på en fika eller dra ut och parta när vi inte har pratat på ett halv år eller liknande. Snälla, jag har kommit över dig, sluta lägga ner energi på att försöka få mig tillbaka. Det är ingen idé.
Så här förbannad och irriterad blir jag bara ibland, och idag är en sån dag då jag kan bli fruktansvärt irriterad så fort någon säger fel sak vid fel tillfälle.

Låt mig bara säga att vissa visar att de är mina vänner bättre än andra. Och därför blir mina val så här!

Grattis Robin!!

Kategori: Bilder

Min föredetta pojkvän Robin van idag tennisfinalen i Båstad mot Maroco. Och han spelade såå bra. Vi var tillsammans innan han blev känd för sitt tennis spelandet. Och hela detta inlägg är dock ironiskt. Även fast jag egentligen önskar att det var så! För snygg är han.

jag älskar honom

Kategori: Bilder

Erica och jag ska se...

Kategori:

.. Håkan Hellström i september..


.. och Lars Winnerbäck i november!

My babylove, my babylove!

Kategori: Bilder

Landet

Kategori: Allmänt

Är för tillfället ute på landet igen, och har spenderat hela min dag i en solstol eller med en pensel i handen. Vi har nämligen målat hela villan röd, vilket den i och för sig var innan också, men nu kan man säga att den är rödare.
Imorgon drar jag och min babe Erica ut för att se vad kvällen bjuder på. Och den måste ta mig fan bjuda på något riktigt kul!!

Erica Hjalmarsson

Kategori: AllmäntImorgon drar jag och Erica kanske in till Tanto. Vilka hänger på?

Kör över Brittan i globen imorgon!

Kategori: festande och vänner

Imorgon bär det av det globen för att se Brittan Spears. Fick gratisbiljetter, så varför inte gå? Hoppas bara på bra platser och så vidare. Åker in imorgon vid 08 och hämtar ut biljetterna, för att sen åka hemåt igen och gymma för att sen åka tillbaka in. KUL! Idag var jag på kalas hos Carro som fyllde år, grattis igen. Och efter det träffade jag äntligen mina älskade vänner Erica och Andréa igen. Vi drog in till stan, köpte med oss fika och satte oss i rålis. Vi lekte också i den grymt roliga lekparken som finns där (fråga mig inte varför) och besökte också skateparken och drog några åk.. Nu ska jag krypa till sängs, det blir ju tidig uppgång imorgon. God natt

Mobilbloggar sista smset för kvällen.

Kategori: festande och vänner

Det blev inget manligt sällskap för fredlund idag. Buhu.. Ligger i sängen och lyssnar på mitt armbandsur som tickar i takt med reklamen på tvn. Tvn visar CSI Miami, och Fredlund är glad. Hon fick ju spendera kvällen med Janice! Och nu ska lilla Fredlund sova. Puss och godnatt

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med mina älskade vän Janice, som är lite ledsen.
Har varit iväg och träffat älsklings Karolina idag också, och vi satt ett bra tag och bara pratade om allt och inget.
Nej nu måste jag krama om min vän och vara en bra vän. Skriver mer sen!
Puss

Mobilbloggar från bryggan

Kategori: Allmänt

Just för tillfället sitter jag nere på bryggan på landet tillsammans med christian. Vi fiskar lite, eller vi metar om jag ska vara korrekt. Jag sitter här i mina "landet-skor" och mina "landet-kläder" och är super röksugen. Men kan dock inte röka nu. Min mormor och morfar vägrar inse mitt beroende, och jag kan därför inte röka förrän de har gått och lagt sig om nätterna. Nej nu ska jag nog dra upp en fisk, ifall jag har turen på min sida!

Landet

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället på altanen med en kopp kaffe och njuter av de halvfina vädret. Ska snart åka iväg en sväng och handla lite mat till kvällen! Hörs kanske senare.

Nyvaken och nyduschad

Kategori: Allmänt

Sitter i min soffa, inlindad i en handduk och skriver! kul.. Drar snart till landet, för att stanna till söndag. Då kommer ju tjejerna hem, så måste hem igen då.
Jaja, ska klä på mig och packa nu! Puss

God nattinatt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen och för ovanlighetens skull sätta på en rulle! God natt allesammans

USA

Kategori: Bilder

Jag älskar dig

Kategori: Bilder


:)

Kategori: AllmäntDenna kväll är en kväll då man ska krypa ner i sängen och ligga tätt intill en riktigt mysig man, och ha hans arm runt sig och verkligen känna hans andetag i ens hår. En sådan kväll ska jag ha ikväll, och hoppas att någon annan också är så "lyckligt lottad".frågestund

Kategori:

Hur gammal är du? Och när fyller du år?
Jag är sexton år, och jag fyller år den 5 februari
Bor du ensam, eller bor du tillsammans med din familj?
Jag är som sagt bara sexton år, så ensam bor jag inte. Men kollar konstant efter lägenheter, just för att de suktar att bo själv. Jag bor tillsammans med min mamma, min pappa och min syster.
Vad har du för musiksmak? Är det någon speciell artist som du föredrar?
Jag är en "allätare" om man säger så. Jag kan lyssna på vad som helst, och det kan ändå falla mig i smaken. De band som jag däremot lyssnar mest på just nu är Mando Diao.
Är du oskuld?
Vilken fråga.. Nej, jag är inte oskuld!
Hur skulle du beskriva din klädstil?
Jag skulle beskriva den som alternativ och också väldigt egen. Jag bestämmer själv hur jag klär mig, alltså inte efter någon annans smakråd eller liknande.
Vilka är dina favoritskor, om du har några, och varför?
Oj, ett riktigt svårt val.. Jag tror att jag måste säga mina converse. Har en hel del conversepar. Men favoriterna måste vara mina med amerikanska flaggan på och mina helvita. De har dock börjat gå sönder, så jag måste nog köpa ett par nya.. Varför jag rankar de som bäst är nog för att de är snygga till allt, och skorna i sig är så himla sköna att gå i. Och man tröttnar aldrig på dem!
Om du är ledsen.. Hur rekomenderar du att man hanskas med det?
Jösses, nu blir det klurigt.. Mitt tips är faktiskt att gråta ut som ett litet barn i sin mammas famn. Det gör alltid jag, även fast jag är inne på mina 16 nu. Men det underlättar alltid att ha sin mamma eller pappa till hands, som kan hjälpa till att fixa problemet. Eller så kan du ju vända dig till vännerna, men förvänta dig inget storslaget!

Har ni mer frågor eller så, så skicka ett mail till erika-fredlund@hotmail.com :)

Mobilbloggar sista inlägget för kvällen

Kategori: Allmänt

VAD GÖR VI? NU KÖR VI! Ha en kul kväll allihopa, för det ska jag försöka ha iallafall. Har fått en hel del mail med frågor, som jag tänkte lägga ut på bloggen imorgon, så ni som frågat och alla andra får veta svaren på frågorna. En del roliga och en del seriösa frågor. Och det är faktiskt riktigt trevligt när folk ställer frågor, just för att de faktiskt visar att de har ett visst intresse av att veta. Så vi alla hörs imorgon! En kommentar till mina älskade vänner Erica och Andréa också.. Ha det så kul i Gränna nu, så ses vi när ni kommer hem. Kommer sakna er som sjutton! Puss alla

Donkey Punch

Kategori:Mina vänner förstår. Det är bara en rolig sak.. Jag och Erica medverkar i filmen. Andréas flås och skratt hörs bara i bakgrunden. Man kan tro att hon blev rätt upphetsad.

Medina - Sagoland

Kategori:Denna låt är också väldigt bra, även om den inte heller är riktigt jag, så är den grymt bra!

Lorentz & M.Sakarias - Baby

Kategori:Inte likt mig, men låten är sjukt bra!

HÅKAN HÅKAN HÅKAN HÅKAN

Kategori:

Grekland

Kategori: festande och vänner

Nu är det inte lång tid kvar tills det smäller.
Vad gör vi? Nu kör vi.
Den 24 juli lämnar jag och tjejerna Sverige och drar till Kreta. Sååååå härligt. Ni får sakna mig om ni vill.

sur

Kategori: Allmänt

Imorgon bitti åker Erica och Andréa till Gränna, och stannar där tills söndag. Vad ska jag ta mig till? Jo, jag ska ut till landet.. Och göra vad? jo jag ska ha det jätte tråkigt. TACK!
kommer sakna mina tjejer så in i norden.

your guardian angel

Kategori:

When I see your smile tears roll down my face. I can't replace. And now that I'm strong I have figured out how this world turns cold and it breaks through my soul, and I know I'll find deep inside me, I can be the one. I will never let you fall I'll stand up with you forever I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven. It's ok... It's ok... It's ok... Seasons are changing and waves are crashing and stars are falling all for us days grow longer and nights grow shorter I can show you I'll be the one. I will never let you fall I'll stand up with you forever. I'll be there for you through it all, even if saving you sends me to heaven. Cause you're my you're my, my, my true love, my whole heart, please don't throw that away. Cause I'm here, for you please don't walk away and please tell me you'll stay, stay.. Use me as you will pull my strings just for a thrill and I know I'll be okay though my skies are turning gray. I will never let you fall I'll stand up with you forever I'll be there for you through it all even if saving you sends me to heaven. I will never let you fall I'll stand up with you forever I'll be there for you through it all even if saving you sends me to heaven. 

jag hade tråkigt

Kategori:

Vad är ditt fullständiga namn? Erika Carin Elisabeth Fredlund
Hur gammal är du? Sexton år, fyller 17 år 2010.
Har du några syskon? Ja, jag har en syster!
Vart bor du? I vallentuna
Trivs du där du bor? Ja, gud ja.
I vilken skola går du i? St. Eriks gymnasium inriktning frisör
Favoritfärg? allt som har färg
Favoritmat? grillat!
Hur svarar du i telefon? Hallå
Skulle du vilja vara från Bulgarien? Nej.
Hur lång är du? 171.
Piercingar? Ja, navelpiercing. Men urtagen nu 
Tatueringar? Nej, men det kommer så småningom.
Hårfärg? Mörkbrun
Vad har du för färg på strumporna för tillfället? jag har inga strumpor på mig.
Längtar du efter något speciellt nu? Ja, mina tjejer!
Är du kär? Ja!
Är du i ett förhållande för tillfället? ...
Om du fick önska dig vad du ville och det slog in, vad skulle det vara då? Att få ärva Hugh Heffners pengar och hus.
Har du något husdjur? Jag har två hundar.
Dator eller TV? TV
Giraffer eller noshörningar? Giraffer!
Fredag eller lördag? Kan jag välja båda?
Potatismos eller ris? Ris
Kaffe eller te? Kaffe!!
Röka eller snusa? Röka
Skidresa eller solsemester? Solsemester, utan snack!
Sparare eller slösare? Jag? Solklar slösare.
Myskväll eller fest? Helt klart fest
Vinter eller sommar? Sommar
Vad svänger du loss bäst till? House musik och gamla sommargodingar
Tränar du något? Jag gymmar
Vad gjorde du klockan fyra i morse? Sov.
Skulle du vilja prenumenera på Kamratposten? Nejtack
Har du krossat någons hjärta någon gång? Ja, det har jag säkert.  
Har du skrikit dig hes? Gud ja!
Har du kysst någon av samma kön? Ja, men bara på fyllan!
Finns det något som inte så många vet om dig? Massor. Men ingen som ska tas upp här.
Borde du göra något nu? ja, dra till Andréa!
Varför svarade du på de här frågorna? Vet faktiskt inte riktigt. av ren tråkhet.

Vill man bli gammal och erfaren...

Kategori: Allmänt

... så måste man vara ung och vild!

nationaldag i vallentuna

Kategori: BilderDetta var på nationaldagen i Vallentuna. Jag och Andréa var inte sist upp i bilen iallafall.

MIN ÄLSKLING OCH BÄSTA VÄN!

Kategori: Bilder

filmkväll blire ikväll

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det filmkväll med Andréa och Erica, vilket nog kommer att bli mysigt! så vi hörs säkert efter.

-

Kategori: Bilder

Min älskade syster Victoria är i USA och hoppas att hon köper med sig dessa übersnygga skor och tights till mig!

solglasögon

Kategori: Bilder

måste beställa nya solglasögon och också ett par klarglasögon. vad tycks om dessa?


Bästa låten som har gjorts genom tiderna

Kategori:

King of pop

Kategori: Allmänt

Allt detta ständiga babblande om Michael Jackson börjar gå mig på nerverna. Fine, han var killen som grundade popen om man säger så, och också killen som visade världen vad dans egentligen var. Men samtidigt får jag höra att ett visst antal personer har tagit livet av sig efter Michaels död. Okej, han var en gud, och han gjorde många fester till de bästa med hjälp av hans musik. Men varför tar folk livet av sig, för hans skull?
Kungen av pop är död, acceptera det!

-

Kategori: Bilder

Dans

Kategori: Allmänt

Jag har alltid älskat dans, och har alltid tyckt att det har varit riktigt kul att syssla och pyssla med. Men jag har mestadels bara intresserat mig av locking, hiphop och streetdans. Men nu du..
I höst ska jag gå en latinokurs, men alla de pardanser som finns. Woho!
filmlist_YouGotServed.jpg image by brinnybeiitch

ny bikini

Kategori: Allmänt

Jag är i stort behov av en ny bikini, nu när jag åker till grekland. Jag är trött på trekantsbikinin, för jag hatar ränderna man får. Så i sommar satsar jag på en tub bikini. Men hur svårt är det att hitta? jag har letat ett tag nu, men hittar nada.
Något förslag på vart sådana finns?

tippen

Kategori: Allmänt

nu ska jag iväg till tippen med min pappa. och efter det rör jag mig snabbt till arninge!

Erica Hjalmarsson

Kategori: Bilder


Jag tackar gudarna för dig, ska du veta!

Tantolunden

Kategori: Bilder


Jag, Erica, Andrea och Sandra

Emma visar upp det goda.

Sandra och Andrea!

Grabbar!

Jim och Tommy. båda är straight, faktiskt!

Vaxholms bilder

Kategori: Bilder

Jag och tjejerna var i Vaxholm förra lördagen, och här kommer lite bilder!

min bästa vän!

Kategori: Bilder

mästerkock

Kategori: Allmänt

Dagen igår började med att jag jobbade mellan 08 och 16. hard work! Efter det åkte jag raka spåret hem och duschade och klädde mig. Bella kom också över en snabbis och pratade igenom lite saker som vi nyligen har gått igenom.
Efter det gick jag ner till centrum och mötte upp Emma, gick till Ica, köpte allt vi behövde till middagen och åkte sedan hem till henne. Där lagade vi mat.. Eller kokade pasta och gjorde en väldigt god pastasallad. Satte oss på balkongen och hade en mysig och trevlig middag. Efter middagen plockade vi in allting och satte oss med nya tallrikar med glass och jordgubbar.
Alexander, Calle och Jacob kom förbi runt 10 och vi satte oss då i soffan och såg på Gone in 60 seconds.
Jag hann dock bara se en liten del av filmen, innan jag skulle röra mig.
Idag åkte jag, Emma och hennes killkompis till Barkaby, där Emma skulle byta lite kläder och hon fick med sig riktigt fina kläder hem. Själv köpte jag ingenting, eftersom att jag har 8 ynka kronor på mitt konto. Snälla rara lön, KOM!

Ikväll blir det ännu en hemmasittarkväll, men denna kväll blir tillsammans med Erica. Min kära älskade Erica, som jag inte har träffat under dessa dagar då vi båda har varit sjuka. Men idag, så smäller det satan. Då får jag äntligen träffa henne igen.

mina fina tjejer

Kategori: Bilder

Både jag och Erica ligger hemma och har ungefär samma "sjukdom". Eller de sympton som finns är ungefär detsamma..
Och jag hoppas att vi båda blir friska snart, så att vi kan ta och börja planera de veckor som återstår av sommaren.

mommas boys

Kategori: Allmänt

en fråga.. Vem fan vill att ens mamma ska välja flick/pojkvän till en? jag skulle aldrig klara av att min mamma satt och bestämde vem jag skulle dejta eller vara tillsammans med. Så stor morsgris kan man väl för fan inte vara..
Såg på Tyra Banks show igår, vilket också handlade om killar som tar sina mammor före sina flickvänner, de killar som ljuger om att de är och jobbar, men åker och träffar sin mamma. De killar som umgås mer med deras mödrar än med deras flickvänner.. Vad är felet? när man har fyllt två siffrigt, eller iallafall kommit upp mot 20 år, då ska man väl iallafall kunna släppa taget liiite från sin mamma. eller har jag fel?