Erika Fredlund

SNART SÅ!!

Kategori: Bilder

Matematik

Kategori: Bilder

Ska snart sätta mig ner i lugn och ro och plugga matematik inför morgondagen. Har nämligen läxa till dess. Skönt att det bara är på 2 sidor. Annars hade nog lilla Fredlund inte orkat.
Börjar 08.00 imorgon, och slutar 15.00, så det är en rätt lång dag. Men dagen består (tror jag) av matematik och frisörteknik. Och idrott, läste jag nu på schemat. Damn!! Jag orkar inte ha idrott, speciellt inte imorgon så vi ska springa till stadshuset osv.. Jaja! Puss

.

Kategori: Bilder

Twilight böckerna

Kategori: Allmänt

Läser den andra boken ur Twilight-serien nu. Har väl kommer till mer än halva boken, och i natt kunde jag inte släppa boken. Kapitel efter kapitel rullade.. Och den är så jävlans bra. Det är bra att jag sett första filmen också, för då vet man hur karaktärerna ser ut, och då är det alltså som om man har den tanken och deras ansikten i bakhuvudet hela tiden, då man läser boken. Vilket jag tycker är skit bra. För dom som inte har läst den, läs!!
Min favoritkille Wictor berättade för mig att han hatar Twilight, vilket de flesta killar verkar göra. Nog för att alla tjejer är dökära i min pojkvän Edward, men nog också för att det  inte är en film som killar verkligen skulle vilja se. Och jag ska citera honom.. "Varför jag ogillar Twilight är för att böckerna och filmen för att tjejer får falska förhoppningar om hur en kille ska vara och hur han ska se ut. När de hittar en bra kille, kanske de struntar i honom för att de tror att de ska hitta en kille som kan ta dem på ryggen och springa 200 km/h och så vidare".. Och visst har han rätt. Jag drömmer om den killen varje natt, och hoppas på att han ska klättra upp till min ballkong och kyssa mig. Det har han fullkomligt rätt i, Wictor. Men på ett sätt är det också en bok som skilldrar verklighet från fantasi, och det älskar jag.. Ibland.. Som t ex så tycker jag inte om Harry Potter, det är för överdrivet. Som om det finns drakar och trollkarlar på ett slott som heter Hogwarts (eller vad det nu heter.. Jag är inte så insatt) och Harry Potter filmerna blir bara värre och värre för varje film som kommer.
Twilight är kanske inte heller så verklig, som jag tidigare nämde, men det är ändå en bra fantasi!

då är P-staven inne

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter en lång dag på ungdomsmottagningen. Tog ledigt från skolan idag, just för att ha bra med tid. Började skolan 11.20 idag och kände att det var för onödigt att åka in, för att sedan åka tillbaka till Vallentuna en halvtimme senare. Men nu är P-staven inne, och Fredlund är fit for fight igen.
Om det gjorde ont? det gjorde inte så ont som jag hade förväntat mig, men jag kan heller inte säga att det inte kändes. Det kändes väl som om någon nöp mig i armen, med naglarna i ungefär 30 sekunder. Men sen var det borta. Nu värker dock armen ganska mycket, och nu gör det ondare än när jag satte in självaste staven. Så nu sitter den där, inte synlig men man känner den ändå. Lite smått läskigt är det, men vafan. Det får jag ta och leva med. Skönt är det iallafall, att jag slipper oroa mig för att glömma något piller längre!

Baksmällan

Kategori: Allmänt

Det här var nog tamigfan den roligaste filmen jag har sett på länge! Skrattade igenom hela filmen, och även när det var scener som inte var utsädda att vara roliga, så skrattade man ändå. Fredlund kommer vakna upp med magrutor imorgon.. Eller kanske inte!

gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår kväll var det jag, Erica och en massa vin. Och kvällen var lyckad. Träffade en massa vänner, och skrattade mycket. Vinet tog ganska bra, eller väldigt bra faktiskt. Och det var ju bara ett plus i kanten på allt annat skoj.
Idag vaknade jag av att jag mådde illa och hade ont i huvudet, men det har jag förståelse för.
Ikväll blir det en lugn kväll, men Baksmällan på bio. Ska bli jätteroligt tror jag!!

..

Kategori: Allmänt

Jag är sur, besviken, ledsen och trött. Tror därför att jag ska lägga mig i sängen, och hoppas att det har gått över när jag vaknar upp imorgon!

Erica Hjalmarsson

Kategori: Allmänt

Min bästavän.. Hon har lärt mig så mycket, om så otroligt olika saker.
Och nyss skrev hon:

när man ska komma över något/något, får man ta hur långt tid som helst på sig. man tar ett steg i taget, och det är precis vad du har gjort. och nu kan du bara känna dig stolt, om några veckor kommer dethär ge dig bättre självförtroende, om det inte redan har gjort det. jag är stolt över dig.

Jag är stolt över mig själv, ska du veta! jag är grymt stolt över mig själv, att jag har tagit det så som jag har gjort nu. Och jag vet att jag kommer att komma över personen om ett tag. Bara att det kan ta ett tag.
Jag älskar dig, Erica. Och tack för att du alltid får mig att känna mig så bra.

The tears are running down my face, and I can´t stop blame myself for it.

Kategori: Allmänt

Tänk att det tog över två år att förstå vad som egentligen händer, och hur allting egentligen ligger till. Det är som om en del av mitt hjärta har slitits bort, vilket har tagit väldigt hårt på mig nu.
Men nu ska jag gråta ut alla tårar och förbereda mig på en ny skoldag imorgon! Jag måste gå vidare.

Dessa söta barn arbetar jag med idag

Kategori: BilderJobbar

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i Erikslund och arbetar med mina barn. Dom sitter för tillfället och ser på film, så jag får äntligen lite pause. Men barnen jag arbetar med är jättemysiga och trevliga.
Ska vara här till klockan 21, vilken innebär att jag ska natta dom klockan halv 8 och sen vara kvar här till klockan 21.
Nu hinner jag inte skriva mer, barnen vill leka nu. Så nu får jag sätta fart :) Puss

Ikväll äre party

Kategori: Allmänt

Det är fredag, vi ska parta. Har du öppnare så kan kalaset starta. Och på lördag, ska vi köra. Vi ska parta om och om och om igen! WOHO.
Ikväll bäre av till stan med klasstjejerna, Erica, Andréa och Melissa. Och oj vad kul vi ska ha det. Hinner dock inte skriva mer nu, måste kila.
PUSS!!!

Erika är trött

Kategori: Allmänt

Jag är sjukt trött idag. Hade upprop i aulan klockan 9, och efter det så var det kanske bara en timmes sittande i klassrummet innan skoldagen var slut. Skönt det iallafall, att dagen tog slut snabbt. Sitter för tillfället och ser på bilder som visar världens sexigaste män. Ska välja ut min sexigaste man snart, och lägga upp en bild.. Mina ögonlock kommer nog att falla igen snart, så måste nog avsluta detta inlägg snart!

Favoritlåt!

Kategori:

Dålig uppdatering, som tusan!

Kategori: Allmänt

Förlåt för en dålig uppdatering.. Men har sprungit runt som ett fån inne i stan nu, tre dagar i rad för att hitta något som jag vill ha. Tror ni jag hittar något? Nej, ingenting. Medans min jävla kompis Erica hittar allt hon behöver. Fy skäms på dig, vännen!! Igår kände vi att de var dags att kröka, eftersom att skolan börjar imorgon.. Åååå vad trevligt vi hade det. Synd bara att det var 0 personer ute typ, så de blev bara jag, Erica, Emma och Martin + några fler random människor vi hittade på vägen. Säkert sådana utan något hem, men då vare ju ändå bara bra att de fick vara med oss..
Jag ska kila nu, måste kissa och sen ska jag se på Top Model.Denna bild på mig och Erica togs för ett rätt bra tag sedan.. Eller i början av sommaren. Då vi köpte med oss lite gott och gick och satte oss i Rålisparken, och fick sedan för oss att leka!! ÅÅÅåå, kul..

Sorry..

Kategori: Allmänt

Ber om ursäkt för en hemsk uppdatering förresten. Har inte känt att alla skruvar har varit fast i mitt huvud, så jag har haft de lite svårt att tänka. Men nu är alla hästar hemma där uppe, så nu blire fullfart på skrivandet igen!

Det blev en riktigt lyckad gårdag

Kategori: Allmänt

Jag och min älskade vän Erica var hemma hos henne igår. Conny fyllde år, så vi firade självklart honom. Det var en hel del gäster där och allting rullade på som det skulle.
Jag och Erica har den tendensen att alltid skratta. Så fort vi är med varandra, så skrattar vi. Och jag förstår aldrig varför..

Ikväll rör vi oss först in mot kungsträdgården där vi ska lyssna på musik och umgås med vänner. Och efter det ska vi nog vidare ut på stan och se vad kvällen bjuder på! Apkul..

So you think you can dance står på i mitt vardagsrum och jag blir bara mer och mer galen. Måste få dansa.. ska jag göra det nu kanske? ställa mig upp och dansa här? haha, nej, skulle inte tro det.

frågestund igen

Kategori: Om mig, information

Folk verkar tycka att det är roligt att maila frågor. Det tycker jag också, faktiskt.

Vad tycker du om de andra bloggarna? de stora, menar jag..
Ja, vad ska man säga? jag är självklart glad för deras skull, att de har lyckats.. Men samtidigt känns det lite överskattat!
Jag tycker personligen inte om Kissie, en tjej som ljuger för mycket för sina läsare och som kopierar många människor.
Gaybloggaren Amir verkar vara en härlig kille, som jag gärna läser om.
Kenza är en tjej som många tjejer ser upp till. Jag ser inte upp till henne själv, men tycker att hon är snygg som satan!

Skulle du också vilka bli en bloggare som tjänar pengar på det du gör?
Hm. En svår fråga. Men jag tror att jag måste svara nej.. Eller jag vet faktiskt inte. Tjäna pengar på att skriva lite om dagen, skulle ju iförsig vara kul. Men att folk skulle springa efter en på stan och så är inte riktigt min grej.

Vilken är din favoritfärg?
Jag har ingen specifik favoritfärg. Jag kan bära nästan vilken färg som helst, bara jag tycker att det är snyggt..

Har du varit med om något nyligen, som har fått dig att må skit?
Jag har inte varit med om någonting, på länge. Jag mår oftast jättebra, förutom de dagar jag ibland har då jag känner att alla är emot mig. Men såna dagar har väl alla? Men min kompis råkade ut för en olycka för ett tag sedan, vilken gjorde att han hamnade i koma osv. Och det gjorde mig väldigt ledsen, eftersom att det som sagt är en vän..

Hur skulle du säga att du var.. En person som bryr dig jättemycket om dig själv eller andra?
 Jag vet att jag är en person som hellre tar tag i andras problem, än att lösa mina. Så är det bara. Vet inte varför, men jag är så van vid att folk bryr sig om mig, och förr fick jag jätteofta min vilja igenom. Men jag är en sån person, att vet jag att en kompis inte mår bra, så mår jag själv inte heller bra. Och jag gräver lätt ner mig i den personens problem, tills de har blivit bättre!

Hos Gabriella

Kategori: Allmänt

Nu börjar kvällen hos Gabriella, så jag hinner skriva bara en kort rad medans tjejerna är ute och hämtar cigg i Bellas rum. SNart öppnar vi en vinare, tror jag, och ska bara sätta oss ute. I think. Det är jag, Hanna och Bella. MYS!
Puss

vad ska jag skriva rå?

Kategori: Allmänt

Erica bad mig skriva i bloggen, men vad ska jag skriva? shit, vet ingenting, förstår ingenting. vad ska jag ta mig till?
Har nyss suttit och skickad en massa ljudklipp till erica via msn, Jätte roligt med stort J ska ni veta.
Vill typ festa, men min kropp säger till på skarpen att det är söndag. Okej, sorry rå..
Vad händer imorgon? jo jag ska nog åka till skavis med Erica, ifall hon vill och kan. Hon har ju (så smart som hon är) lyckats ha sönder sitt bankomatkort, så varken magnetremsan eller chippet vill funkera. Bra jobbat..
Min pojkvän, Edward Cullen, kommer till mig ikväll, och vi ska nog springa upp för träd och suga blod ur renar. kommer nog bli jätte spännande. Sen så ska vi ju sova, men vi sover ju inte. Vi är alltid vakna. Vad säger ni om det då? Paha, bara för att ni inte kan!!

Min serbiska babe som mamma förövrigt tycker är skitsnygg! Hon önskar säkert att det var hon, och inte jag som låg med honom. Hahah

Kategori: Utlandsresor osv.

Ännu en fortsättning av Kreta..

Kategori: Utlandsresor osv.Gruppbild..Ja..Jag och AndréaErica!!!! såå snyggPregnant bitch! Säkert ett grekiskt barn..Vi blev bjudna på tårta.. Supergod..

Fortsättning av Kreta..

Kategori: Utlandsresor osv.på SplendidFavobartendern på Splendid.On the dancefloor..Andréa, Jimmy, Jag och Jimmys bror..Glad, snygg, nytatuerad Erica!Brun och festklädd Erica.En glad jag..Andréa och jag på den italienska restaurangen sista kvällen.Erica och Andréa.Andréa på stranden.Erica på stranden!Andréa, jag och holländarna på Eclipse.Holländarna på Eclipse.Kooosta..Älsklings Erica!Hollaaand rules..Erica med sin babe..Kim från Täby Kyrkby kallade Erica och Andréa honom. Men han var från Holland..Grabbarna och jag.Jag och "Kim från Kyrkbyn"..
Holland, jag och Holland från kyrkbyn..Det där var de enda han gjorde..

Mer bilder från Kreta.

Kategori: Utlandsresor osv.Jag och Andréa påväg till restaurangAndréa på Eclipse.Jag och min älskade babe Erica på Eclipse.Stranden..Sex on the beach var ju verkligen favoriten!Jorgos, eller hur det nu stavas. Våran super söta/håriga bartender.Vi körde tequila med CristosSupersöta bartendern.Erica och Bacci (?)Henrik och Ted. Snygga, right? På Spelindid

Jag måste bara säga..

Kategori: Bilder.. att jag har ett askul liv. Folk tar mig lätt som överdriven och liknande, men jag kan bara säga att jag lever mitt liv som en helt normal ungdom. Och på den svängen finns det ingenting att klaga på!

En kväll i gräset vid Vinterviken

Kategori: BilderI väntan på tunnelbanan som skulle ta oss till Aspudden och snygga grabbar.Pernilla, hennes pojkvän Ove och hans vänner. Härliga människor!En glad Pernilla!!Andréa, jag och Erica. Emma stod ju bara bakom kameran, så något kort på henne finns inte..Indiefestival (om man nu kan kalla det de) i Vinterviken.

Vinterviken

Kategori:

Planerna lutar mot att dra till vinterviken ikväll och se en massa indieband lira. Skitkul!! Hoppas bara att Erica orkar efter resan.. Säkert puddingar nummer uno som hänger där!! Åååå vad glad jag är.

Ikväll landar min bästavän äntligen i Stockholm igen

Kategori: Allmänt

Erica erica erica erica, hjärtat mitt. Fan vad skönt att du kommer hem nu! jag tackar för det..
Hoppas fan inte att du är brunare än mig!!!

Idag har min älsklingskusin varit hos mig heela dagen. Drack 2 stora koppar med kaffe och sedan ett enormt glas med islatte. Min kissblåsa mådde nog inte 100 efter de glasen. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, och det kändes verkligen super. Vi solade heela tiden och hade det super kul. jag undrar varför vi är så pass lika som vi är. Inte bara på utséendet, utan överhuvudtaget. vi pratar likadant, vi tänker i ungefär samma banor och vi är så lika i personlighet. Fan asså vad hon är bra!!

Om jag kunde drömma

Kategori: Allmänt

Jag sitter ute på min veranda och läser den förstå boken ur twilight serien. Jag har redan sett filmen, som tog mig med storm. Och nu läser jag som sagt boken, som tar mig som en stor tornado. Den är helt fantastisk! Ska snart träffa Emma, och kanske ta en tur med bil och bada.. Vädret är ju trots allt fint nu.

Coyote ugly

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos min kära vän Emma och har precis sett på coyote ugly. Och den är ju så jävla underbar. Herrejävlar, kommer nog drömma om filmens manliga ansikte hela natten nu! Ska väl röra mig hemåt om en stund, för att sova för att sen dra till solariet imorgon! Hörs. Puss

Mobilblogg

Kategori: Allmänt

Nu har jag avslutat min härliga kväll. Satt med min favoritkusin Jenny på tegelbruket, spelade yatzi och drack kaffe och en cider. Sen satt vi mestadels och pratade om allt, och vi hade det jätte trevligt. Usch vad jag tycker om henne!! Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen, slå upp min bok en liten stund och försöka läsa. Om inte det går sätter jag väl på american pie och somnar till den. Mer bilder från kreta kommer förmodligen upp imorgon. Har dock inte så många, väntar fortfarande på fler. Men ni får nöja er med lite bilder iallafall. Puss och nuss

Jag och Erica körde Cidinho & Doca på hotellrummet.

Kategori: Utlandsresor osv.

fortsättning på dag 1.

Kategori: Utlandsresor osv.Jag och Andréa körde samma korsord på Arlanda. och tro mig, vi tjuvkikade inte på varandra!!Erica med sin biltidning. Hon är superintresserad av sånt!Älskade snygga vänner på bussen från flyget..Våran älskade garderob i våran fina dubbelvåning.Jag invigde terassen med en cigg..Snygging Erica, då vi förade på hotellrummet innan utgång.Pappa sa åt mig att testa Mythos, och självklart gjorde jag det! Gott var det också.Vi var kungar i baren!!Våran favorit!!!

Kreta, dag 1.

Kategori: Utlandsresor osv.

Ni får ursäkta ifall det inte blir så många bilder.. Men hittar inte de som jag fick utav Andréa. Så ni får helt enkelt nöja er med dessa för stunden.Klockan 07.45 satt vi på flyget som skulle ta oss till Chania. Resan var lång, men fick knappt någon sömn.
 
Vi tog en sväng till havet, när vi hade lämnat allting på vårat fina hotellrum, men hann också med det första doppet i poolen!
Andréa och Erica på väg till vårat första restaurangbesök, som fick bli en restaurang i närheten av hotellet.Gratis drinkarna kastades över oss, och vi hade en riktigt härlig början på veckan vid våran poolbar, med våran fantastiska hotellägare Costas (som förövrigt syns i bakgrunden) och Cristos, bartendern..Men efter bara en liten stund så tog vi över baren, och efter det var det bara vi som blandade drinkar!Efter det rörde vi oss ner till stranden med lite norrmän. Här är då norrmannen Martin och jagoch här ser vi norrmannen Kristoffer och Andréa.