Erika Fredlund

Ingen rubrik

Kategori:

Hej allihopa. Sitter förtillfället på rummet och väntar på att min vän Becca ska plinga på. En rolig dag har passerat, fö rjag har nämligen varit tillsammans med min kära vän Janice, vilken är en otroligt rolig människa att vara med. Tack gud för henne.. Sitter och knarkar coldplay gör jag också, och just nu är det Fix you. Funderar skarpt på att åka in till stan och handla lite nya kläder, för det var ett tag sedan jag gjorde det. Jag sörjer över att jag knappt har några kläder hemma, eftersom att allt nästan är utlånat. Visst är det upp till mig att ta hem de saker jag har lånat ut, men jag vet faktiskt helt ärligt inte riktigt vart jag har allting. Fy.. Saknar mina fina kläder :(
Handbolls SM gick sådär, vi vann och förlorade, men klarade oss iallafall. Mycket slit blev det, och folk skadade sig. Otur för vårat lag.

LÄNGTAR verkligen tills på fredag, så man ska glida hem till lilla Janice och festa. Har inte festat på kanske 1 och en halv helg nu, och jag bara saknar allt roligt folk.

Lovade en bild på min frisyr, och här får ni den, snygg va? Jag gör en lite ful min däremot, men den får jag bjuda på :)Nusspuss
Erika.

Taggad som ett berg!

Kategori:

Hej!
Just nu sitter jag och Karolina hemma hos Janice medans hon är på träning. Vi ska städa lite på hennes rum snart, så att det inte ser för stökigt ut. Senare ikväll kommer det att ramla in folk här, eftersom att janice har lite små fest som vanligt. en hälsning från Karolina: Hej alla fans, jag uppträder igen i globen den 24/ 11. Kom gärna dit och se på, så får jag lite mer feedback! ;)

Skriver mer sen.
NussPuss
Erika

Back in the game

Kategori: Allmänt

Hej allihopa. äntligen är jag tillbaka med bloggen. har känt mycket skuldkänslor för att jag bara lämnade den så här. Fy på mig. Det finns så mycket att berätta för tillfället, men vet ju inte om jag orkar rabbla upp allting.
Det blir dags för mig att välja gymnasium snart, och tror att jag ska gå mode design på S:T eriks. Men är inte hundra än. Kanske fryshuset, tibble eller rythmus.. några förslag?

Dagen idag har varit hektisk. Jag slutade skolan runt 2 och skulle då möta upp Karolina och Paolin. Hoppade på samma tåg som dem, och åkte hem mot mig. Där gjorde vi kaffe, åt 2 bullar var, av min mammas nybakade. Gick ut och tog en cigg, för att sen röra oss mot min skola igen. Jag hade nämligen glömt ett viktigt papper i skolan, som jag var tvungen att åka tillbaka och hämta. När vi väl hade gått in i skolan och hämtat mitt viktiga papper så skulle vi ta tåget till täby, men då hade cleaverhead Karolina glömt sin mobil hemma hos mig, så vi var ju då tvugna att åka tillbaka. Och jag var ju då tvungen att stanna hemma sen, för jag har ju då handbolls SM imorgon. KUL! är såå jävla taggad på att spela, så det är inte sant. Synd bara att det är vissa som inte kommer att vara med, för vi har bara två avbytare, vilket betyder; Mycket spelande. Visst är det kul, men ibland måste man faktiskt få byta av.


Klippt mig har jag också gjort, en page-lik frisyr blev det. Har tyvärr ingen bild på den, men det kommer väl upp så småning om. Snyggt blev det iallafall, om jag får säga vad jag tycker. Vet inte vad alla andra tycker, men huvudsaken är att jag tycker om det.


Nej nu ska jag ut och gå en promenad tillsammans med hundarna, och kanske ta en cigg eller något. Skriver kanske mer när jag kommer in.

NussPuss,

Erika