Erika Fredlund

2009 är snart här.

Kategori: festande och vänner

ska ladda upp med förkrök med tjejerna hemma hos mig runt nio, och sen, innan tolvslaget rör vi oss utåt. är rå taggad, men hoppas att det blir som jag har tänkt mig!
nu ska jag göra mig iordning inför middagen som ska hållas här, så hörs vi säkert sen.
Puss och gott nytt år sötnosar

Myskväll med Beckis och nyårsafton imorgon

Kategori: festande och vänner

Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Rebecka, hemma hos henne. Ta ett bad, äta god mat och krypa ner i soffan och se på någon bra film. Förhoppningsvis Svullo, som vi alltid ser på när vi är där. Ett gott skratt förstör ingenting! Sover över tror jag att jag gör, orkar inte åka hem sent + att det alltid är mysigt att sova där. och Rebecka har ju en liten bebis hemma också, eller han är ju ett år nu, Victor. URGULLIG!!
imorgon är det nyårs afton, och vi laddar upp med förkrök hemma hos mig, jag och tjejerna. Och efter det rör vi oss vidare för en omskakad utekväll!
ses och hörs, pussen.

YES!!

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen hittat en nyårs klänning som jag verkligen tycker om. YEES.. Gick säkert runt i stan i över 4 timmar och drog med mig Erica och Emma (andrea kunde inte följa med, för hon var sjuk) till nästan alla affärer inne i stan. Pendlade mellan H&M, Zara, MQ och alla möjliga, men tillslut hittade jag den. Min lilla bebis, grymt snygg var den. Tajt upp till, nästan som en korsett och så är det som en kjol till. Dock svårt att förklara, så jag lägger upp en bild den.
PUSS

Augustana - Boston

Kategori:

In the light of the sun
Is there anyone, ohh it has begun
Oh dear you look so lost
Eyes are red and tears are shed
This world you must have crossed, you said

You don't know me, and you don't even care
ooo yea
She said you don't know me, and you don't wear my chains ooo yea

Essential yet appealed
Carry all your thoughts, across an open field
When the flowers gaze at you
They're not the only ones who cry when they see you

You said you don't know me, and you don't even care
ooo yea
And she said you don't know me, and you don't wear my
chains
ooo yea

She said I think I'll going to Boston
I think I'll start a new life
I think I'll start it over
Where no one knows my name
I'll get out of California
I'm tired of the weather
I think I'll get a lover
I'll fly them out to Spain

I think I'll go to Boston
I think that I'm just tired
I think I need a new town to leave this all behind
I think I need a sunrise
I'm tired of the sunset
Hear it's nice in the summer
Some snow would be nice

tidig morgon

Kategori: Om mig, information

Gick upp vid tio i morse, för att följa med pappsen ut på promenad med hundarna, vilket var jätte skönt. Var ute och gick tills nu, och vi hade mycket att prata om, vilket gjorde promenaden mycket skönare och roligare. Har saknat att ha min pappa så nära, vilket jag har nu igen, vilket också är sååååå skönt!
Min pappa har alltid varit en förebild för mig, men alla gånger har inte alltid varit bra. Han har gett mig en sämre syn på vissa saker, och det förnekar jag inte. Han är väldigt grov i mun, och är mycket överbeskyddande. Men jag vet att jag kommer att tacka honom för det, en vacker dag. Han är betydelsefull i mitt liv, och han och mamma har fått mig att inse att när de sa nej till mig, så var det för att de var rädda om mig, och inte att de ville vara dumma, som jag trode förut. Att de gjorde saker, att de sade saker, för att de ville mitt bästa, medans jag skrek att jag hatade dem. Och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för.
Min pappa har varit min Idol sedan barnsben, och han kommer nog alltid vara det. Eftersom att min pappa har stöttat mig i alla sporter jag har hållit på med, alltid pressat mig med skolan och blivit sur på mig när jag inte gör de jag ska. När jag tänker efter en stund så blir jag bara glad av att skriva om honom, för han är verkligen bäst. Samma sak om min mor, som alltid ställer upp, köper saker när jag vill ha dem. Mamma och jag bråkar mer än jag och pappa, eftersom att jag inte vill bråka med pappa, för jag vet att han vinner.. Men jag älskar mina föräldrar stenhårt ändå, och kommer nog aldrig släppa taget om dem.

resumé av 2008

Kategori:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, gud ja!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, för sluta röka kunde jag då inte!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ja

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, men någon som stod mina vänner nära, vilket också var jobbigt.

5. Vilka länder besökte du?
Grekland

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer fester

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Håller inte koll på datum..

8. Vad var din största framgång 2008?
Nya friska, asbra vänner! eller är det en framgång?

9. Största misstaget?
hmm, blev kompis med David.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njae, sjuk har jag väl inte varit, men min axel är säämst

11. Bästa köpet?
alla mina köp är bäst

12. Vad spenderade du mest pengar på?
cigg, kläder, skor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, många saker. har varit ett 50/50 år.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
lollipop - lil wayne, I kissed a girl - Kate Perry

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
typ 50, 50

16. Vad önskar du att du gjort mer?
pluggat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
rökt

18. Hur tillbringade du julen?
med familjen

19. Blev du kär i år?
ABSOLUT

20. Hur många one night stands?
jadu, blev väl någon någon gång

21. Favoritprogram på TV?
gossipgirl

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
ja, gud ja. Men bäst att inte lägga ner så mycket tid på att hata.

23. Bästa boken du läste i år?
Räcker det om jag älskar dig?

24. Största musikaliska upptäckten?
ingen speciell

25. Något du önskade dig och fick?
fick det mesta som jag önskade mig

26. Något du önskade dig men inte fick?
nej

27. Årets bästa film?
sex and the city

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag var med familj + släkt

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, pojkvännen..

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Min egna stil, mycket klänningar, shorts, converse och nu lite mer mjukt..

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner framförallt.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Chris Brown och Coldplay!

33. Vem saknade du?
Dig..

34. De bästa nya människorna du träffade?
Janice, Trille, Frida, Matilda, Annie m.m
 

skadade av rädsla

Kategori: Allmänt

Jag stod och pratade med två vänner, när jag ser honom. Jag hoppas på att han inte känner igen mig, men det gör han. Han slänger sin väska i marken och går fram till mig och säger "kom hit" och går iväg. Jag följer trotsande efter, och när vi väl stannar så kommer han nära mig och säger "jag vill så jävla gärna slå dig just nu, men vet du vad som hindrar mig? Det är för att det är så mycket folk i centrum. Så.. Kan vi inte gå ut en sväng?" jag stod bara där, stel av rädsla och visste inte vad jag skulle göra, så jag fortsatte vara tyst och rädd tills en av mina vänner grabbade tag om mig och sa "Erika, nu går vi!". När jag vände på klacken för att följa med mina vänner ut, så spottar han på mig. När jag väl kom ut, så kunde jag knappt tända ciggen som satt i min mun, och var helt förstenad och det kändes inte som om mitt hjärta slog. När jag väl kom i fokus igen så började jag gråta, och jag grät inte lite.. Jag har nog aldrig varit så rädd tror jag. Visst, han ville inte slå mig där inne, men hade jag gått ut med honom så hade jag nog legat på sjukhus nu, känns det som. För till och med min mammas vän, som är polis har sagt att jag ska akta mig väldigt noga för honom..
Jag tror att jag har nämt det här i bloggen tidigare, om den här killen som hotade både mig och min familj, bara för att han antog att jag hade smittat honom med klamydia, vilket jag inte har. Och det var just den killen, som kom fram till mig idag, och som fick mig att känna mig så liten och så ynklig och rädd, något som jag gjort tidigare, men aldrig så här!
 

min älskling sa..

Kategori: Allmänt

Vad du än tror, och vad du än gör, så kommer det stunder att leva för. Och trots att du hör om saker jag gör, så tillhör jag dig. Så fort jag hör den låten så tänker jag på dig och på hur mycket du har gjort för mig, och vad du har fått gå igenom. Men jag älskar dig över allt annat, och det hoppas jag att du förstår gumman! Du är allt för mig. / Din.

-

Kategori: Allmänt

hemma

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen, och funderar ut vad man ska ha på sig imorgon när man ska in till stan och leta nyårs klänning med Erica och Andrea, spännande. Har varit en hektisk dag idag. Var först i täby centrum, där det hände lite saker som jag inte orkar ta upp nu, som jag istället lägger in i ett annat inlägg eller något. Efter det gick jag med raska steg mot Janices lägenhet, där hennes mamma skulle ha lite fillipinsk fest och jag var ju självklart bjuden! åt jätte god mat och drack vin med alla damer! Sen åkte jag hem, och nu ligger jag då här, trött som attans och har ingen ork alls i kroppen. Puss

you don´t know me, and you don´t even care.

Kategori: Allmänt

Ibland känns det verkligen som om allt bara går neråt. Som att det kommer upp ett stort svart hål framför mig, går jag igenom det så försvinner jag för en stund, och struntar jag i det så blir det bara värre. Och ibland vill jag bara att det svarta hålet ska vara för gott, så att jag kommer bort från mitt tråkiga liv som enbart innehåller bråk, hot och ledsna miner. Mina vänner finns alltid där för mig,och det tackar jag så mycket för, men familjen är inte densamme som förut. Visst kanske en stor del av det hela ligger på mig, eftersom att jag har gått upp och blivit en jobbig ungdom som måste ha det jag vill ha, men ibland måste familjen ställa upp, gå igenom det jobbiga med mig, och se det som ett hinder på livets gång. Men istället för att vara starka nog att hoppa över hindret med mig, så kryper min familj under det, och gör saker och ting mycket svårare. Det är som om de inte vill hjälpa, som om de försöker att undvika mig för att slippa tryckas ner till den svaga nivån där jag befinner mig just då. Men jag kanske borde börja tåla det, ta det på eget ansvar, och kanske offra lite för att själv må bra. Jag vet att minst en i min familj är en god läsare i min blogg, och därför frågar jag: Snälla, förstår ni inte hur jag mår, ser ni det inte? familjerådgivning verkar inte hjälpa ett dugg, och våra egna metoder tar bara död på våran familj. Men är jag den enda som ser det?

Zara och Varona

Kategori: Allmänt

Sitter för tillfället och ser på Björn Gustavsson filmen, och skrattar med Varona. Ska precis springa ner till vallentuna centrum och träffa Zara, och ska vara med dem lite idag, och sen träffa Janice. Tror tyvärr inte att jag hinner skriva mer nu, för nu måste jag rusa :) PUSS

hemmakväll blire ikväll!

Kategori: Allmänt

en bra dag har det varit idag. Har varit inne i stan med Varona, och fikat och knarkat mellandagsrean! fyndade en del.. 
ikväll blir det hemmasittarkväll med Varona och hennes syster Ramona som är lite sjuk. Tror att Zara kommer förbi en sväng också, eller det hoppas jag på iallafall. 

Jag är så himla trött, så jag nästan somnar över tangenterna. Fick inte sova tillräckligt länge i morse tack vare mina älskade föräldrar.. Haha! skriver nog mer sen under kvällen, just nu orkar inte jag iallafall inte. 
PUSS 

Julklappar..

Kategori: Allmänt

trodde inte att det skulle vara så stort i år, men när jag väl såg alla julklapparna under våran superfina gran, så blev jag som en liten flicka, och åt snabbt upp maten för att kunna öppna klapparna snabbare. Jag trodde att jag var mogen nog att sitta still och kanske inte ens bry mig om det tog 2 extra timmar innan jag skulle få öppna julklapparna, men så blev det verkligen inte. Gud så jag tjatade om att öppna dem.. lite smått pinsamt!
Vad fick jag?..
Hm.. Jag fick väl de mesta jag hade önskat mig. att få solduscha varje månad under minst ett år, avfärgning och färgning av håret, gymkort, pengar, ett värmetäcke, en ny tv till rummet med mera.. TACK SOM FAN, FAMILJEN!!!
Men mer julklappar blir det imorgon, för då kommer hela släkten från pappsens sida, och då blir jag nog den lilla flickan igen. Tror nog att jag kommer vara mer ivrig än vad mina yngre kusiner kommer att vara. Haha.
Nej men den här julen var rätt så mysig, och jag fick trots allt en hel del saker. Men jag började inte gråta när jag fick något, som min storasyster gjorde. Det är ju nämligen så att min syster önskade sig en keyboard, för att hon vill lära såg att börja spela. Just för tillfället spelar hon bara gitarr, bas och så sjunger hon.. Men nu fick hon också sin efterlängtade keyboard, och satte igång att gråta. Gulligt, men mamma hakade ju också på, så det blev tråkig stämning i kanske 7-10 minuter, men det gick äver ganska snabbt!
Nej nu avslutar jag det här inlägget med: Vi hörs, PUSS!

GOD JUL!

Kategori: Allmänt

nu är klockan prick 00.09 på min klocka, och det betyder bara en sak.. det är julafton! idag föddes jesus. haha, nej men god jul på er alla, och hoppas att ni får en toppen bra julafton och att ni får det ni önskar er. PUSS PÅ ER ALLA, och god jul!
 
 

Nu är det jul igen!

Kategori: Allmänt

Nu är det äntligen jul igen, och jag ska alldeles snart börja klä julgranen. Och visst ska det bli jul med lite jul, men framför allt längtar jag till nyår, men det är ju en vecka kvar.
Nej nu sitter varona och stör mig med en ful röst, så jag kan tyvärr inte koncentrera mig.
PUSS

kul med systemkameran.

Kategori: Bilder

Jag och Varona skulle ut på en sväng med mina hundar, och spontant tog vi då med oss kameran. För jag skulle hjälpa Varona att ta nya bilder till hennes blogg www.farbodi.blogg.se!
Här får ni en smaktitt, massor med seriösa och oserösa bilder på kära Varona. 
           Jag vet, min kompis är SÅ snygg! (Varona bad mig också att säga att  cigaretten i hennes hand inte är hennes!)

använd kondom!

Kategori: Allmänt

visst.. jag vet att det är mycket skönare att ha sex utan kondom, för det är det! men är det inte bättre att det är säkrare egentligen? hellre har jag sämre sex en dag, än klamydia eller ett barn. Så tänk NOGA på det här, och gör som jag ska börja göra.. Använd kondom!

 

gott med kaffe

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här framför datorn med min älskade kaffekopp, och hoppas på att inte spilla ut det på tangenterna, som jag har en förmåga av att göra. Nej så nu sitter jag här och njuter för fulla muggar, och ska snart ut och röka den sista ciggen för kvällen. För man måste ju också ha några tills imorgon, för man ha rinte alltid tid att köpa nya..
På tal om kaffe.. så äger Varonas pappa olika butiker som säljer just kaffe och te, runt om i stockholm. Och hennes mamma äger företaget som då säljer allting till de olika butikerna. Så de har ju fulla skåp med olika sorters te- och kaffesmaker, vilket är underbart. Speciellt för mig som dricker det för jämnan!
Så jag tror att jag kommer att bosätta mig där inom kort, och inte bara för deras enorma urval av kaffesmaker, utan också pågrund av deras råhäftiga dusch med både ångbastu, ipod och telefon i ett och också för att Varona och hennes familj är så otroligt mysig att vara med.PUSS

jävla väder!!

Kategori: Allmänt

Det går knappt att skriva med mina frusna fingrar. Kom precis hem från min älskade vän Varona www.farbodi.blogg.se by the way.. Vi var hemma hos henne hela kvällen och vi tog det bara lugnt, spelade BAZZ och vek hennes kläder.
Sen så ska man ju ut i det dumma, kalla vädret, som gör så att mina fingrar är som istappar och hela jag är lika kall som en snögubbe. Nej men slut klagat om hur kall jag är..
Idag har jag julhandlat det sista inför onsdag. och slutklämmen var ju då de sista julklapparna och sedan julmat. Och fyyy vad ont man fick i ryggen. Man börjar ju bli för gammal för det där "jag önskar min en hundvalp i julklapp, tomten", så i år blir det faktiskt inte mycket alls på den så kallade önskelistan. men det är skönt ändå, för då vet man ju nästan helt säkert att man kommer att få de få saker som man önskade sig.
jag måste solduscha snart, så man får lite färg på den, nu, rätt så gräddvita kroppen. och där är en av de anledningarna, förutom vädret, varför jag hatar vintern. All färg på kroppen försvinner och man blir sååå fruktansvärt vit. Men jag och Varona har bestämt oss för att ta en tripp till skanstull någon gång i veckodagarna och ta en soldusch, så man blir lite brun till nyår.
Nej nu avslutar jag det här inlägget med en PUSS!En av mina 100 000 tals älskare! haha

-

Kategori:

Varför rubriken inte får något namn är för att jag inte vet vad det ska stå..
Dagens komentar kom från pappa när han såg ner i det tomma chipsröret som mamma precis hade tömt, och sa då:
Nej men titta, lika tomt som en kvinnas hjärna.
Just för stunden, eftersom att jag skriver det, så låter det säkert inte så kul, men du ska veta att det var det!!

snart nyår

Kategori: Allmänt

snart är det nyår, så då blir det bara att köpa en nyårsklänning snart, den får kosta vad den vill, är den snygg ska jag ha den ändå! har börjat fundera på mina nyårslöften redan nu, och några av dem, under 2009, är:
att tatuera mig
spendera alla mina pengar på nya kläder (vilket inte är bra alls, haha)
sluta röka (vilket INTE kommer att gå så bra, tror jag)
inreda mitt 'place' finare
spendera mer tid med familjen

meeera kommer

Nelly.com

Kategori:

     Satt inne på Nelly.com nyss och hittade ett antal klänningar som ska bli mina inom kort tid.     
Puss

Min älskling och bästa vän!

Kategori: Allmänt

                                     

baksmällan tar över..

Kategori: festande och vänner

Jag var ju SÅKLART ute och festade med alla mina kära vänner igår. Och åkte mellan täby och vallentuna till olika fester och hade det riktigt trevligt faktiskt. kom väl hem någon gång på sena natten hem till Johanna, och somnade direkt när jag lade mig i sängen. men självklart vaknar man upp runt 11 - 12 med den äckligaste huvudvärken och allt jag ser gör mig jätte illamående. Men ändå tog jag mig upp ur sängen och gick ner med Johanna och väckte Josefine (johannas halvsyster) och gick ut och rökte. Mor min ringde sedan och sa att vi var tvungna att åka till farmor och fira hennes födelsedag som var i torsdags. Eller tvungna var vi väl inte precis, vi ville ju också självklart åka dit. Men självklart skulle det också vara den dagen då jag var som mest bakfull. Menmen, dem kom och hämtade mig vid 2 och vi rörde oss till farmor. Var där tills kanske för en halvtimme sedan, och satt och drack kaffe samt vin (som jag inte drack) och åt goda mackor.
Min kära kusin Jenny var där också, och vi har så mycket gemensamt så det finns alltid såå mycket att prata om.. Tackar gud för dig, Jenny!!
Nej, jag hatar verkligen baksmälla, den gör mig så sur.. Den tar verkligen över min kropp, och jag orkar knappt dra ut ikväll igen. Men känner att jag måste, eftersom att det är lov och då är det alltid fester.
CIAO

JUL LOV!

Kategori: festande och vänner

Äntligen ledigt ifrån allt pluggande. börjar skolan igen den 3 januari tror jag..
Jag sitter på mitt rum och väntar på att min lilla väninna Johanna ska bli klar i duschen. Sen ska vi äta, och efter det kommer Malin, Anna, Hanna och Mikaela och så ska vi börja förkröka, och efter det drar vi oss vidare till täby för att besöka våran gemensamma vän Felicia som har partaj!!!
PUSS, och jag skriver sen.

facebook

Kategori: Allmänt

Tjena HEY!
Sitter för tillfället hemma och tar det lugnt och är inne på facebook. inte så kul, men har man inget annat för sig så blir det alltid datorn. började vid nio i morse och slutade klockan ett, och då åkte jag, melissa och armina direkt till vallentuna för att gymma. men tog en tripp förbi polisstationen, för mina två kära vänner har nämligen blivit anmälda/ska bli anmälda för något dem inte har gjort. patetiskt. men efter polisbesöket så begav vi oss till gymmet, och tränade på för fulla muggar i drygt en och en halv timme. Och nu, slut som en jag vet inte vad, sitter jag hemma.
Ska snart se vad det går för program på TV, för att sedan bege mig till Armina och sova.
Jag skriver säkert när jag är där.
/ Erika

do you want to give a kiss to Mr. "Gurkie"?

Kategori: Bilder

-

Kategori: Allmänt

Denna icke namngivna rubrik betyder att jag egentligen inte orkar skriva, men känner att jag måste. Så därför blir det bara ett kortfattat inlägg där jag bara tänker skriva två saker.. :
1. Idag åkte Karolina till Thailand, men innan kom hon förbi min skola, sa hejdå och hämtade upp lite sommarklänningar som hon skulle låna av mig. Kommer sakna dig hjärtis!!
2. Hade ett stort gräl med min älskade mor idag, som tog kraften ifrånoss båda. Vi skrek och grät i munnen på varandra vilket aldrig är kul. Jag älskar min mamma, även fast hon är lite smått pucko ibland.
GOD NATT, PUSS

jag blir döv

Kategori: festande och vänner

Jag sitter för tillfället och lyssnar på mina smått berusade föräldrar som sjunger singstar, och helt seriöst så blir jag nästan döv! Dem kan verkligen inte sjunga, så det låter ju inte bra helt enkelt..
Idag är jag bara hemma, och sitter och ser på film och lyssnar på musik. Var ute och drog igår, så ikväll stannar jag hemma. Usch och blä vad jag längtar till sommaren, då man slipper det här kalla vädret.
Nej nu ska jag se på Sex in the city filmen, och hoppas få ett gott skratt. Den är bra va? Det hoppas jag.
 Som en sista komentar i detta inlägg, så måste jag bara säga att jag hade handbollsmatch idag, och vi vann! HÄRLIGT TJEJER.
Puss

Mig själv?!

Kategori: Om mig, information

Jag har fått höra att jag aldrig har skrivit om mig själv, och att det är väldigt tråkigt. Då kan jag väl börja med att säga att jag heter Erika Carin Elisabeth Fredlund, och jag bor i vallentuna några mil utanför stockholm. Jag bor med båda föräldrarna, Lena och Patrik, och min storasyster Victoria. Jag har två hundar, Buster och Zorro. Buster är en blandras mellan pitbull, chiwawa (eller hur det nu stavas), amstaff och mops. En grymt söt liten vove.. Zorro är en blandras mellan labrador och vorsteh. Han är också sååå fin. Jag lever mitt liv genom att festa, vara med mina underbara vänner, träna och så. Spelade handboll i Hammarby förut, men har bytt tillbaka till min modersklubb Vallentuna HK nu.
Nu har jag fått i lite av mig i detta inlägg iallafall.. haha, säg till om ni vill veta mer!

vad ska jag ta mig till?

Kategori: Allmänt

Jag behöver stora råd om vad jag ska ta mig till just nu. Det finns en kille, ungefär där jag bor, som kommer från USA och som inte pratar svenska. Den här killen "tycker" då om mig, och skrev ett sms till mig för inte så länge sedan där det stod:
"Shawty, you know that you´re the apple of my eye. To me you´re like the cherry in my cherry pie. I wake up early lika a sunrise to be there for you when you wake up and I can´t seem to get you off my mind cause' since the day we met, I´ve been on cloud nine. I think that´s why I didn´t recognize I wasn´t puttin' in enough time, baby. Don´t you leave, I´m nothing without you. Like a fire with no flame baby, it´s all you I can hardly maintain you. You with no me, the earth with no sea, the brid with no bees. That´s the way i´m gonna be nothing without you.  "
Inte för att jag förstår allting vad som står, för jag tror att det är en hel del slang i texten, men ändå låter det jätte gulligt.
Men vad ska jag göra? Han är väl i 20 års åldern, kan ingen svenska, visst är han underbar men.. Vet inte vad jag ska ta mig till.. HJÄLP MIG!!

Lisa Larsson

Kategori:

                                   
Dessa skor, ifrån Lisa Larsson, är nästan det bästa köp jag har sätt att Elin har gjort. Superheta, och också jättefina. Toppen köp!

Topshop!

Kategori:

                                         
Dessa supersnygga tights, även dem tagna ifrån Elins blogg, är grymt snygga. Från Topshop. Dem hamnar nog hos mig också!

American Apparel

Kategori:

                                      
Den här gråmelerade byxdressen hittade hon på American Apparel, vilken jag tycker är ett bra fynd! Riktigt snygg.
(Bilden är tagen från Elin Klings blogg)

Elin!

Kategori:

jag har länge fascinerats av Elin Klings toppen köp av kläder, och i denna kategori kommer ni se en hel del av de hon har hittat, som också jag har rankat som favoriter från hennes blogg!

från Zara

Kategori:

                                               
                                                Hej och välkommen till min garderob din lilla sötsak! :)

jag MÅSTE ha

Kategori:

                               
Dessa skorna måste jag verkligen ha. De är så snygga. Hej på er, snart står ni i min skogarderob.

favoritpar!

Kategori:

                                 
dessa ursnygga ankelboots/pumps är en av mina favoritpar. Har nästan aldrig använt dem, mestadels för att dom gör så fruktansvärt ont! köpta på Beyond Retro

tack!!

Kategori:

                                          
Denna supersnygga väska köpte min kära mor till mig när hon var och shoppade inne i stan, Tack mamma!

ibland önskar man mer än vad man kan få..

Kategori: Allmänt

Nu har Sura Erika övergått till glada och trevliga Erika igen. Skönt det iallafall. Snart är det jul och jag önskar mig väldigt lite i år, jämfört med de andra åren. Men det ska bli kul med lite julstämning, julklappar och släkt!
Någon dag, så snart som möjligt, så ska jag iväg med syster Victoria och kusin Jenny och julhandla, men vi har inte bestämt dag än. Hoppas att det är rätt snart iallafall så att allt inte försvinner från affärerna.
Idag tog jag är jätteskön promenad runt luch, vilken var superskönt. Och idag är det ju trots allt lucia, vilket gjorde att vi fick en slapp dag i skolan, och med det menas bara luciatåg (som vanligt), film och lite julpyssel ifall man vill det.
Nej nu ska jag ta och göra mig iordning inför kvällen. Skriver mer sen..
Puss

trött som ett svin!!

Kategori: Allmänt

Tjena HEY!
Är oerhört trött efter luciauppträdandet i skolan + pyssel och annat. i just detta inlägg kommer jag att klaga en hel del, för jag har så mycket inom mig nu som bara måste ut.. Jag är också så otroligt trött på allt skitsnack som cirkulerar. När folk ljuger ihop en historia till familj och vänner, bara för att få göra som dem vill. Och dem som också drar in sina vänner i det hela, bara för att lägga över skulden på någon annan. OTROLIGT!! Och här då.. Jag satt hemma för några dagar sedan och blir plötsligt anklagad av en kille för att ha smittat honom med klamydia, vilken jag absolut inte har. Jag sa till honom minst 179 gånger att det inte kan ha varit jag, för att jag har testat mig en miljontals gånger.. okej, en gång, men den gånger var precis innan jag var med honom.. Och då kommer det, dödshotet. till både mig och min familj. Hur kan en människa ens tänka på att hota en annan plus dens familj. det kan jag inte riktigt förstå mig på. Nog för att han har lagt av med barnsligheterna, men snälla? kom igen.. det där lönar sig inte.
En av mina närmaste vänner åker snart till Thailand, och jag kommer sakna dig Karolina! och hon ska vara borta fram till nyår, och usch och blä vad jag kommer att sakna min lilla skruttunge.. Och vi hinner heller inte ses innan hon åker, vilket hon gör på onsdag. Vi båda har nämligen fullt upp fram tills dess, men får hoppas att vi kan ses en snabbis på söndag kväll ifall vi har tur!
Sura Erika har tagit över min vardag känns det som. och det känns inte så himla bra. Men snart är jag väl på topp igen hoppas jag.
PUSS

just for today!

Kategori: Allmänt

Tjena HEY!
jag känner ibland att ingenting fungerar, och att jag har jättesvårt att koncentrera mig både i skolan och hemma. Men nu, så har jag bestämt mig för något som nog kommer att förändra en hel del.. Jag ska börja gymma på heltid, och också bara äta nyttigt. Det ska tydligen hjälpa en på traven till att koncentrera sig bättre och också må så mycket bättre.
Så idag gick jag och Gabriella ner till gymmet, och var där i kanske en timme och tog oss ann både styrketräning och mycket springband. Sjukt jobbigt med kommer man väl in i det så går det jävligt bra.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Men kan väl säga att denna fredag kommer det att bli hejdundrande kul!
Jag ska nämligen med tjejerna och se på Rockbands cupen först, och se vem som vinner. Och efter det ska vi nog ut och festa, förhoppningsvis.
Jag sitter och laddar ner den gamla låten Here without you Baby med Nickelback, för den ska jag nämligen sjunga på avslutningen i skolan, och Robin kommer att kompa mig. Tack Robin förresten!
Och jag blir ju så tvungen att lägga upp en bild på denna puma, Leighton Meester, gossip-snyggingen!
Nej nu ska jag ta och proppa i mig en banan för att sedan gå och lägga mig.
PUSS

Favorit-musikal filmer

Kategori:

1. Grease. Det är en solklar favorit, eller iallafall en film som ligger hårt om hjärtat. En härlig musikalfilm med John Travolta och Olivia Newton John. Spelades in får åår sedan, men ses fortfarande av väldigt många. Ni som inte har sett den, Se den!
2. Mamma Mia. En jätte rolig och härlig film, som inte för så länge sedan kom ut på bio. Och det tackar jag för. Det är mycket glädje och sång, och en film som man så gärna vill ställa sig upp och sjunga och dansa själv.
3. Hairspray. Såg filmen för inte så länge sedan, men den är jättemysig. Med t ex Zac Efron eller hur det nu stavas, John Travolta  (som i filmen spelar kvinna) och många andra bra skådespelare. Den har bra budskap, och den måste ses!

Till alla Buster-älskare!

Kategori: Allmänt

Tjejer & killar, framför allt dem som älskar min hund Buster.. Det var ju på tal om att han var tvungen att avlivas, för hans trasiga ben som inte går att fixa. Men en bra nyhet är att vi inte kommer att förlora honom. Han har kommit på bättringsvägen, och mår redan så mycket bättre. Nu är han den där glada spralliga hunden, som kom till oss för ungefär ett år sedan. Och en hälsning till Trille speciellt.. Buster saknar dig, och han vill ju ha någon att pussas med, så det är dags för dig att komma tillbaka hem hit nu och pussas lite med honom!
NussPuss
Erika

youtube får mig att gråta..

Kategori: Allmänt

Jag har nyss kommit på att jag gråter väldigt väldigt lätt. En reaktion på Extreme Home Makeover.. Jag gråter.. En helt vanlig film.. Jag gråter. Ett brev.. Jag gråter.. En fin låt.. jag gråter. Youtube.. Jag gråter! Ja, jag gråter faktiskt extremt när jag ser på videor på Youtube. Just för tillfället började jag gråta när jag lyssnade på när Paul Potts sjöng på sin audition i Britain got talent. Sen såg jag på Andrew Jonston, också han sjöng opera. en 13 årig kille, som blev retad i skolan för sin musiksmak, och när simon frågade "and what are you doing about it" så svarade den underbara grabben "Just carrie on singing" och då, i det ögonblicken så kom ju mina tårar, som forslade ner för mina kinder. Usch, jag tycker inte om att se på sådana saker, men ändå gör jag det för att det är så härligt att se, när random människor kliver upp på scenen och verkligen visar vilka dem är, och att de lever för just de dom uppträder med. Och när de ställer sig och sjunger opera, som är så jävla svårt, och är så fruktansvärt bra på det. Nej jag får väl bara ta och ge en släng kyss via datorn till dem, och klämma ut några tårar! Full credd till dem.
NussPuss
Erika

beyonce.

Kategori:

sitter för tillfället hemma i köket och lyssnar på If i were a boy. En grymt fin låt, och det finns ett bra budskap med låten. Tack Beyonce!
Igår var jag hemma hos Isabelle, som skulle ha tjejmiddag, men som i slutändan blev till en "fest". Det var jätte trevligt, och alla hade det kul. men kanske vid halv 12 drog vi vidare till täby. och Ikväll blir det nog så att jag tar och rör mig till Cecilias sambo, där vi ska ses några tjejer och festa lite. Kommer nog bli grymt kul.

nej nu ska jag städa lite, hörs

Avslutar det påbörjade

Kategori: Allmänt

Efter att ha lekt med mina vovsingar ett tag nu, så sitter jag sa verandan och röker och inreder mitt rum på ett papper. Bra går det väl inte, för jag är inte så jätte bra på att uttrycka mig via en penna, men det blir nog bra när jag får styra och ställa i rummet sen. Och om jag snart ska flytta hemifrån så blir det väl att inreda en hej lägenhet. Gud vad kul! Nej nu ska jag börja laga mat och ge hundarna mat likaså. Nusspuss. Erika.

Förlåt förlåt.. (Inlägg från igår som jag inte hann publicera.)

Kategori: Allmänt

Nu har jag glömt bort bloggen än en gång.. Och ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Just för tillfället sitter jag faktiskt inne på hemnet och kollar runt lite på lägenheter. Det är nämligen så att jag letar lägenhet till mig och min kära vän Karolina, som funderar på att bli vänsambos och flytta in till stan. Och jag har hittat en jättefin lägenhet på södermalm, men jätte härlig utsikt och som är jätte fint inredd. Varför vi har beslutat oss för att flytta ihop är för att ingen av oss orkar bo hemma längre, och det är alltid skönt att ha något eget. Så därför tror jag att den här lägenheten på söder passar oss bra. Den är inte så stor, men inte för liten heller, bara helt lagom! har ju inte pratar någonting med henne  om den här, men tror det kommer att passa oss båda. Sen är det ju det här med priset.. ingen av oss jobbar, eftersom att vi fortfarande går i skolan, men med ett jobb och föräldrarnas pengar kan vi nog ordna detta.. haha! nej men nu hinner jag tyvärr inte skriva mera, ska läsa lite bok nu och sen gå och lägga mig.
lägger ut en bild på min och Karolinas drömlägenhet!
Planritning Åsögatan167

TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Ännu en dag av skolarbete och slit. Snart orkar jag fan inte mer. Haha. Sitter och skriver från mobilen just för tillfället, för jag orkar inte gå in på datorn. Idag har jag märkt hur extremt roligt jag kan ha det med mina hundar. Vissa dagar orkar jag inte ens gå ut med dem, och ibland vill jag inget hellre än att göra det. Idag är en sån dag som jag känner att jag verkligen vill leka och gosa med dem. Zorro och Buster, Nima vovsingar. Nej nu ska jag leka lite mer med dem. Skriver mer sen. Erika